ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Λυπηρή η στάση της ΝΔ, εκλιπαρεί τους δανειστές να μην κλείσει η αξιολόγηση

Καυστική η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση της Νέας Δημοκρατίας στη διαπραγματεύση.

 

Μπορεί να δίνεται εθνική μάχη για την καλύτερη δυνατή συμφωνία ώστε να κλείσει η αξιολόγηση, ωστόσο η Νέα Δημοκρατία έχει άλλον… νταλκά.

Η επιστροφή στην εξουσία είναι το μόνο που έχουν στο μυαλό τους ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του, έστω κι αν αυτό συμβεί σε βάρος του ελληνικού λαού.

ΜΕ αφορμή λοιπόν τη στάση της ΝΔ, που ούτε λίγο ούτε πολύ, εκλιπαρεί τους δανειστές να μην κλείσει η αξιολόγηση, ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε θέση σχολιάζοντάς την με καυστικό τρόπο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη επιβεβαιώνει καθημερινά ποια είναι η πραγματική της στάση απέναντι στη διαπραγμάτευση. Από τις δηλώσεις Γεωργιάδη μέχρι εκείνες του ίδιου του κ. Μητσοτάκη, από το Βερολίνο, και χθες, από τη στάση των ευρωβουλευτών της.

Στην εναγώνια προσπάθειά της να γυρίσει η ίδια στην εξουσία, η ΝΔ δίνει τα διαπιστευτήριά της, στηρίζει τις πιο παράλογες και αντιλαϊκές απαιτήσεις των δανειστών, εκλιπαρεί τους ακραίους κύκλους των δανειστών, να μην κλείσει η συμφωνία, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στην κοινωνία και την οικονομία.

Η στάση της ΝΔ δεν είναι μόνο λυπηρή, είναι και εξευτελιστική».