Συνεχίζεται η συνεργασία της Gigi Hadid με τον Tommy Hilfiger

Σε πιο μόνιμη βάση έβαλαν τη συνεργασία του το διάσημο top model Gigi Hadid και ο σχεδιαστής Tommy Hilfiger. Αλλά όχι για να περπατάει ως μοντέλο στις πασαρέλες των επιδείξεων του σχεδιαστή αλλά για να συνεχίσει να σχεδιάζει ρούχα για τη γνωστή αμερικανική φίρμα.

Η Gigi Hadid θα σχεδιάσει ακόμα δύο συλλογές για τη σειρά Tommy X Gigi που έχουν δημιουργήσει μαζί, συνεχίζοντας μία καλή συνεργασία που κράτησε για δύο σεζόν. «Η Gigi είναι δύναμη στη βιομηχανία της μόδας και το απόλυτο Tommy Girl», δήλωσε ο Tommy Hilfiger.«Η θετική και προσγειωμένη της ενέργεια και το αυθεντικό μη επιτηδευμένο στυλ της συνεχίζουν να μαγεύουν το κοινό της σε όλον τον κόσμο. Μου άρεσε πολύ να σχεδιάζω τη σειρά Tommy X Gigi μαζί της για δύο χρόνια και ανυπομονώ να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας για ακόμα ένα χρόνο», προσέθεσε ο διάσημος σχεδιαστής.

Το σχεδιαστικό ντεμπούτο της Hadid έγινε για τη συλλογή της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016 και στη συνέχεια σχεδίασε κομμάτια για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 τα οποία παρουσιάστηκαν το Φεβρουάριο στο Λος Άντζελες. Ως μέρος της συνεργασίας, γύρισε τον κόσμο προωθώντας τα ρούχα της.