Συνελήφθησαν για κλοπές και λαθραία

Συνελήφθησαν χθες (7-6-2017) τα ξημερώματα στη Βέροια από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 2 υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 25 και 27 ετών, για κλοπή και απόπειρα κλοπής σε καταστήματα στην πόλη της Βέροιας. Ειδικότερα οι προαναφερόμενοι εντοπίστηκαν να κινούνται με όχημα και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι νωρίτερα την ίδια μέρα διέρρηξαν κομμωτήριο στη Βέροια και αφαίρεσαν μία ηλεκτρονική συσκευή, ενώ το βράδυ της προηγούμενης ημέρας (6-6-2017) αποπειράθηκαν να διαρρήξουν άλλα 2 καταστήματα στην Βέροια, χωρίς να καταφέρουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε.  Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα, καθώς και τα διαρρηκτικά εργαλεία.

Συνελήφθη χθες (7-6-2017) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς  του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, 46χρονος ημεδαπός, καθώς σε κατάστημα που διατηρεί εντοπίστηκαν ποσότητες σιδήρων και ανταλλακτικά αγροτικών μηχανημάτων, που όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει 26χρονος ημεδαπός το προηγούμενο βράδυ από κτηνοτροφική μονάδα της περιοχής και στη συνέχεια πούλησε στον 46χρονο. Τα παραπάνω κλεμμένα αντικείμενα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη.

· Συνελήφθη χθες (7-6-2017) το απόγευμα στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 38χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαινε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 7 δοχεία με 150 λίτρα βενζίνη, τα οποία είχε εισάγει στη χώρα χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία καύσιμα θα σταλούν στο Τελωνείο Σερρών, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο του 38χρονου. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.

· Συνελήφθη χθες (7-6-2017) το μεσημέρι στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 62χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο σε όχημα που επέβαινε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 2 δοχεία με 50 λίτρα πετρέλαιο, τα οποία είχε εισάγει στη χώρα χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία καύσιμα θα σταλούν στο Τελωνείο Σερρών, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο του 62χρονου. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.

· Συνελήφθη χθες (7-6-2017) το πρωί στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 47χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο αυτοκίνητο που επέβαινε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 30 φιάλες αλκοολούχων ποτών,  τις οποίες είχε εισάγει στη χώρα χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία ποτά θα σταλούν στο Τελωνείο Σερρών, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο του 47χρονου. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.