ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στυλώνει τα… πόδια η Superleague! Προς μετωπική με NOVA

Όλα όσα βγαίνουν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως αντί για λύση στη διαμάχη της Λίγκας με τη NOVA, θα έχουμε… μετωπική με το συνδρομητικό κανάλι.

Μπορεί οι… φήμες των προηγούμενων ημερών να ανέφεραν πως υπάρχει πρόθεση μεταξύ Superleague και NOVA για να βρεθεί λύσει για το τηλεοπτικό τοπίο του πρωταθλήματος και την οικονομική συμφωνία που θα το ακολουθήσει, αλλά φαίνεται πως θα μείνουν μόνο φήμες.

Οι πρώτες πληροφορίες που βγαίνουν από το σημερινό (24/07) Δ.Σ της Λίγκας αναφέρουν πως δεν θα περάσει καμία από τις προτάσεις που έπεσαν στο… τραπέζι. Οι ομάδες φέρονται να μη δέχονται την μείωση που τους έχει προταθεί στο τηλεοπτικό συμβόλαιο (18%).

Μάλιστα, φέρονται να είναι έτοιμες να ψηφίσουν προκήρυξη για πρωτάθλημα χωρίς μείωση ομάδων και χωρίς διεξαγωγή πλέι οφ, κάτι που έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τη NOVA.

Σε περίπτωση που περάσει αυτό, δεν αποκλείεται οι δυο πλευρές να οδηγηθούν στα δικαστήρια, αφού στη σύμβαση που έχουν υπογράψει υπάρχουν ρήτρες εκατομμυρίων. Το συμβούλιο δεν έχει ολοκληρωθεί και αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις μετά το πέρας του, όπως και η αντίδραση του συνδρομητικού καναλιού.

πηγή : http://www.newsit.gr