ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στη Γαλατάσαραϊ ο Τούντορ

Στο πρόσωπο του Ίγκορ Τούντορ ψάχνουν τον σωτήρα οι άνθρωποι της Γαλατάσαραϊ, με τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο.

 

Ο Κροάτης τεχνικός πραγματοποίησε ήδη την πρώτη προπόνηση με την «τσιμπόμ», αντικαθιστώντας τον Γιαν Όλντε Ρίκερινκ, μετά από έναν χρόνο.

Ο 53χρονος Ολλανδός πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλλου την περσινή σεζόν, ωστόσο φέτος η Γαλατάσαραϊ έχει «κολλήσει» στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πέντε πόντους πίσω από την Μπεσίκτας και τρεις από την Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ, ενώ προέρχεται από εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα από την Καϊσέρισπορ με 2-1 και εκτός έδρας ήττα αποκλεισμό από την Μπασακσεχίρ για τη φάση των 16 του κυπέλλου.

Ο Τούντορ, μετά από τον «δικέφαλο του βορρά», βρήκε δουλειά στην Καράμπιουκσπορ, τη «νεοφώτιστη» στη Süper Lig ομάδα, με την οποία βρισκόταν στη 10η θέση της βαθμολογίας μετά από 20 αγωνιστικές, αρκετά μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, με συνέπεια να πείσει τους ανθρώπους της μεγαλύτερης ομάδας της γειτονικής χώρας να του δώσουν μία ευκαιρία.

View image on Twitter