ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στα δίχτυα μεγαλοαπατεώνα η Μάρω Λύτρα και ο Γιάννης Αμανατίδης

Στα δίχτυα μεγαλοαπατεώνα, ο οποίος συστηνόταν ως πιλότος, έπεσαν ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Γιάννης Αμανατίδης και η γνωστή τραγουδίστρια, Μάρω Λύτρα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso.


Συγκεκριμένα ο 36χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει φθηνά εισιτήρια στην οικογένειά του και την τότε σύντροφό του Μάρω Λύτρα, έπεσε θύμα απάτης και έχασε περισσότερα από 50.000 ευρώ.

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης καταδίκασε χθες 31χρονο Ηρακλειώτη σε κάθειρξη έξι ετών, ποινή ίδια με την πρωτόδικη, με την απόφασή του να είναι τελεσίδικη.

Η απάτη σε βάρος του Γιάννη Αμανατίδη έγινε τον Ιούνιο του 2007 στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου ο ίδιος βρισκόταν για αγώνες με την εθνική ομάδα. Εκεί συνάντησε τον δράστη, ο οποίος παρίστανε τον πιλότο και φίλο προέδρου αεροπορικής εταιρείας και υποσχέθηκε στον ποδοσφαιριστή να εξασφαλίσει για εκείνον (που αγωνιζόταν τότε στη Γερμανία), την οικογένειά του και την τότε σύντροφό του, Μάρω Λύτρα, που σήμερα ζει στον Καναδά, φθηνά εισιτήρια με έκπτωση της τάξης του 40%-45%.

Ο Γιάννης Αμανατίδης τον εμπιστεύτηκε, δίνοντάς του τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας, και ο δράστης αγόραζε εισιτήρια για ταξίδια από και προς τη Γερμανία, όχι όμως για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος πλήρωνε τον λογαριασμό.

Ο δράστης προκάλεσε στον Γιάννη Αμανατίδη ζημιά ύψους 50.000 ευρώ, ενώ όταν ο ποδοσφαιριστής αντιλήφθηκε την κλοπή προχώρησε σε μήνυση.

Πηγή: fthis.gr