ΕΙΔΗΣΕΙΣ
superleague_tv

Στα άκρα οι σχέσεις Super League-Nova

Απρόβλεπτες διαστάσεις παίρνει η κόντρα ανάμεσα στη Super League και στη Nova, που διατηρεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα του κορυφαίου επαγγελματικού πρωταθλήματος.

Στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης που έγινε το μεσημέρι στα γραφεία του συνεταιρισμού η διοργανώτρια αρχή δεν έκανε αποδεκτή καμία από τις προτάσεις του συνδρομητικού καναλιού για τη βελτίωση του «προϊόντος».

Η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος, η οποία όπως έγινε γνωστό είναι παρόμοια με την περυσινή, εγκρίθηκε κάτι που σημαίνει ότι τα Play offs θα διεξαχθούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και όχι με το σύστημα που πρότεινε η Nova.

Η θέση του καναλιού ήταν να συμμετάσχει στη διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος και ο πρώτος της βαθμολογίας, ενώ στο τέλος της κανονικής περιόδου θα υποβιβαστούν δύο και όχι τέσσερις ομάδες όπως είχε προτείνει το συνδρομητικό κανάλι, προκειμένου το πρωτάθλημα της περιόδου 2017/2018 να διεξαγόταν με 14 και όχι με 16 ομάδες.

Με πιο απλά λόγια καμία πρόταση της Nova δεν εγκρίθηκε από τη Super League, κάτι που δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε κλιμάκωση της κόντρας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αναμένεται η επίσημη αντίδραση του καναλιού, που απειλεί με «γερό ψαλίδι» που πιθανώς να φτάσει ακόμα και το 20%.

 

Πηγή: naftemporiki.gr