ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σουρωτή: Ουδείς ενδιαφερόμενος για το 4,5% του Α.Σ.Σ

Άγονος κατέστη ο διαγωνισμός του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σουρωτής (Α.Σ.Σ.) για την παραχώρηση ποσοστού 4,5% (702.471 μετοχές) που κατέχει στην εταιρεία εμφιάλωσης & εμπορίας μεταλλικού νερού «Σουρωτή

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Α.Σ.Σ., «την 07-12-2016 και ημέρα Τετάρτη συνήλθε στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σουρωτής (Α.Σ.Σ.) η Τριμελής Επιτροπή διεξαγωγής της διαδικασίας υποβολής δεσμευτικών προσφορών σε κλειστό φάκελο και πλέον των νομιμοποιητικών εγγράφων, για τη συμμετοχή στην πλειοδοτική διαδικασία απόκτησης από τους ενδιαφερομένους του συνόλου του πακέτου των μετοχών του Α.Σ.Σ. Λόγω της μη προσέλευσης κανενός ενδιαφερομένου, η επιτροπή έκρινε ότι ο διαγωνισμός κατέστη άγονος”.

Σημειώνεται ότι ο Συνεταιρισμός είχε γνωστοποιήσει πως οι μετοχές θα δημοπρατούνταν με τιμή εκκίνησης τα 1,20 ευρώ, όταν επισήμως οι κύριοι διεκδικητές, Όμιλος Σαββ;iδη και Coca Cola ΗΒC προσέφεραν 1 ευρώ/μετοχή.

To ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  του Α.Σ.Σ.

Την 07-12-2016 και ημέρα Τετάρτη συνήλθε στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σουρωτής (Α.Σ.Σ.) η Τριμελής Επιτροπή διεξαγωγής της διαδικασίας υποβολής δεσμευτικών προσφορών σε κλειστό φάκελο και πλέον των νομιμοποιητικών εγγράφων, για τη συμμετοχή στην πλειοδοτική διαδικασία απόκτησης από τους ενδιαφερομένους του συνόλου του πακέτου των μετοχών του Α.Σ.Σ. (702.471 μετοχές).

Λόγω της μη προσέλευσης κανενός ενδιαφερομένου, η επιτροπή έκρινε ότι ο διαγωνισμός κατέστη άγονος.

Η Τριμελής Επιτροπή του Α.Σ.Σ.