ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Σουγιούλ για ένα βράδυ» στο Καφωδείον Σαράι

Η μουσικοθεατρική παράσταση «Σουγιούλ για ένα βράδυ» που έχει κλέψει τις καρδιές σας και φέτος επέστρεψε γεμάτη ενέργεια τρέλα ρυθμό και μουσική.

Ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες. Ένας άνθρωπος με μουσική ευφυΐα και ακτινοβολούσα προσωπικότητα που γνώρισε τον σεβασμό των συναδέλφων του και την αγάπη του κόσμου. Ο Μιχάλης Σουγιούλ, άνθρωποι που αποτέλεσαν σταθμοί στη ζωή του αλλά και γνωστές προσωπικότητες της τότε μουσικής σκηνής «ζωντανεύουν» επί σκηνής και εξιστορούν γεγονότα και καταστάσεις ξεκινώντας από τη γέννηση του μεγάλου αυτού καλλιτέχνη (1906) και φτάνοντας ως τον θάνατό του (1958).
Μια μουσικοθεατρική παράσταση που θυμίζει παλιά καλή επιθεώρηση. Τέσσερις ηθοποιοί μέσα σε μια σαρωτική εναλλαγή ρόλων, χορεύουν και τραγουδούν παρέα με μια τριμελή ορχήστρα χαρίζοντας υπέροχες μελωδίες και μοναδικές στιγμές, ολοκληρώνοντας έτσι ένα θέαμα που θα σας ταξιδέψει. Ένας δημιουργός που για πάνω από μισό αιώνα μετά την απουσία του συνεχίζει να συγκινεί το κοινό με τη μουσική του και να χαρίζει απλόχερα τραγούδια γεμάτα διαθέσεις και συναισθήματα, σαν σύγχρονα.

Κείμενο-Σκηνοθεσία: Νίκος Ορτετζάτος
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ζωή Στεφανίδου
Κουστουμια: Μαρίνα Γκούμλα
Χορογραφίες: Αστέρης Νάτσιος
Βίντεο: Αλέξανδρος Σισμανίδης
Οι Μουσικοί
Μουσική επεξεργασία-Πιάνο: Κωνσταντίνος Γκιβίσης
Κιθάρα-Μπουζούκι: Φάνης Τσοκανάς
Βιολί: Νίκος Κουθούρης

Παίζουν
Μαρία Αλεξανδρίδου
Γιάννης Βαρβαρέσος
Δημήτρης Δάγκαλης
Μιχαήλ Νικολάου

Κάθε Πέμπτη του Οκτώβρη
στο μαγευτικό Καφωδείον Σαράι, Γρηγορίου Λαμπράκη 23)

Πληροφορίες / Κρατήσεις: τηλ. 6936450437 & 6982070754 & 2310 943833
Κρατήσεις γίνονται και μέσω της σελίδας Σουγιούλ για ένα βράδυ

Ώρα έναρξης 22:00
Γενική είσοδος με πότο 10 ευρώ