ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκ στην Κορινθία: Σκότωσε τη γυναίκα του με σφυρί και για να την εξαφανίσει την έθαψε στο νεκροταφείο (video)

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στο Σοφικό Κορινθίας για το άγριο έγκλημα, που 71χρονος σκότωσε τη γυναίκα του και την έθαψε στο νεκροταφείο του χωριού.

Ο ηλικιωμένος, κάτοικος Αθηνών, παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες στο αστυνομικό τμήμα της Ν. Ιωνίας όπου διαμένει και δήλωσε την εξαφάνιση της συζύγου του μετά από καβγά. Η αστυνομία όμως, δεν πείστηκε, και ξεκίνησε αμέσως έρευνες.

Καθοριστικό ρόλο έπαιξε μαρτυρία στην οποία ο 70χρονος είχε πει άλλη ημερομηνία εξαφάνισης από αυτή που είχε πει στους αστυνομικούς.

Με αφορμή αυτό οι αστυνομικοί κατάλαβαν αμέσως πως ο 71χρονος άντρας κάτι έκρυβε.

Όταν η έρευνα έφτασε στην εξοχική κατοικία της οικογένειας στο Σοφικό Κορινθίας, η αστυνομία εντόπισε ένα σφυρί και μία πλαστική καρέκλα, καθώς και άλλα ματωμένα αντικείμενα.

Ο ηλικιωμένος ομολόγησε τη δολοφονία της 70χρονης συζύγου του και αποκάλυψε μάλιστα ότι την είχε θάψει στον οικογενειακό τους τάφο στο Σοφικό.

Ειδικότερα, την περασμένη Δευτέρα, ο κατηγορούμενος δήλωσε την εξαφάνιση της συζύγου του. στο Τ.Α. Ν. Ιωνίας. Κλιμάκιο αστυνομικών πήγε στην εξοχική κατοικία του 71χρονου στο Σοφικό Κορινθίας, όπου και τον εντόπισε. Σε ερωτήσεις των αστυνομικών για την υποτιθέμενη εξαφάνιση της συζύγου του, ο 71χρονος έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε ότι την είχε δολοφονήσει. Στη συνέχεια παρέδωσε στους αστυνομικούς το σφυρί, με το οποίο φέρεται να χτύπησε τη σύζυγό του στο κεφάλι και τους οδήγησε στο Νεκροταφείο Σοφικού, όπου τους υπέδειξε το μέρος που είχε τοποθετήσει τη σορό της άτυχης γυναίκας στον οικογενειακό τους τάφο, όπου και εντοπίστηκε.