ΣΟΚ! Ελληνίδες νοικοκυρές εκπορνεύονται… λόγω κρίσης!
11/11/2015 Share

ΣΟΚ! Ελληνίδες νοικοκυρές εκπορνεύονται… λόγω κρίσης!

Επιχειρηματίες από τη βόρεια Ευρώπη (που δίνουν έως και 3.000€) έρχονται για να ικανοποιήσουν τα βίτσια τους με κυρίες της διπλανής πόρτας! Σήμα της ΕΛ.ΑΣ. στην Ιντερπόλ.

Στα δίχτυα κυκλώματος μαστροπών με έδρα τη Γερμανία που στέλνουν εύπορους Βορειοευρωπαίους στην Ελλάδα της κρίσης για σεξοτουρισμό (!), έχουν μπλεχτεί Ελληνίδες της διπλανής πόρτας.

Νοικοκυρές κάνουν ένα βήμα πέρα από το live στριπτίζ στην κάμερα του υπολογιστή τους και… αφήνονται πλέον στα χέρια επιχειρηματιών που ταξιδεύουν (και πληρώνουν) για να ικανοποιήσουν τα βίτσια τους στα δωμάτια ξενοδοχείων!

Η αρχή για τις οικονομικά «στεγνές» Ελληνίδες έγινε όταν ανακάλυψαν ότι μπορούσαν να βγάζουν έσοδα από το online πορνό. Όμως, ορισμένες φέρεται ότι δέχθηκαν προτάσεις από μαστροπούς που υπόσχονται μόνιμη πελατεία και πολύ περισσότερα κέρδη. Στην Ελλάδα της φτώχειας δεν είναι λίγες αυτές που δέχτηκαν να μετατρέπονται σε «sex machine» και να παίζουν ακόμα και τον ρόλο της «αφέντρας» για Ευρωπαίους με φουσκωμένα πορτοφόλια.

Οι πελάτες είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν από 1.000 έως και 3.000 ευρώ προκειμένου να απολαύσουν παθιασμένες ώρες στην Αθήνα με μία φλογερή νοικοκυρά!

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», η ΕΛ.ΑΣ. έχει ήδη διαβιβάσει με επείγον σήμα στην Ιντερπόλ στοιχεία για έναν Γερμανό ο οποίος ερεθίζει το ένστικτο ευκατάστατων Βορειοευρωπαίων διαφημίζοντας μέσα από μία κρυπτογραφημένη ιστοσελίδα ερωτικών αγγελιών καυτές βραδιές με «Ελληνίδες νοικοκυρές που τα κάνουν όλα»! Ήδη η αρμόδια υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. έχει εντοπίσει τέσσερις Ελληνίδες νοικοκυρές, ηλικίας 35 έως και 45 ετών, οι οποίες έχουν δεχθεί να κάνουν… συντροφιά σε Ευρωπαίους που έχουν ταξιδέψει επί τούτου στην Ελλάδα και έχουν βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να περάσουν βραδιές χωρίς σεξουαλικά ταμπού, με μια γυναίκα της καθημερινότητας η οποία ζει διπλή ζωή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι τρεις από τις «στοχοποιημένες» Ελληνίδες διαμένουν σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας, ενώ η τέταρτη κατοικεί στα νότια προάστια και μάλιστα είναι γνωστή για τα σαδομαζοχιστικά προγράμματά της! Η συγκεκριμένη 45χρονη, η οποία είναι παντρεμένη με παιδιά, έχει κάνει τα περισσότερα ραντεβού από Γερμανία, Δανία και Νορβηγία.

Ευφυές μάνατζμεντ

Όπως λέει με νόημα αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών, «το μάνατζμεντ του Γερμανού είναι πραγματικά ευφυές και για τον λόγο αυτό είχε και την ανάλογη επιτυχία. Το ατού του είναι ότι προσφέρει σεξ απο συνηθισμένες γυναίκες και όχι από επαγγελματίες. Αυτό εξάπτει τη φαντασία του πελάτη και πληρώνει όσο όσο για μια τέτοια εμπειρία».

Ο Γερμανός φέρεται ότι «έψησε» με αλλεπάλληλες διαδικτυακές συνομιλίες τις Ελληνίδες που αρχικά επιδίδονταν σε online στριπτίζ να δέχονται δια ζώσης πελάτες που θα τους έβρισκε ο ίδιος. Η προκαθορισμένη ταρίφα με μία «Ελληνίδα νοικοκυρά» κοστίζει 1.000 ευρώ, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις που ο πελάτης έχει μείνει στην Ελλάδα ακόμα και τρεις ολόκληρες ημέρες, φυσικά πληρώνοντας ανάλογα. Η προμήθεια του μαστροπού, κατά τις ίδιες πληροφορίες, είναι 400 ευρώ ανά πελάτη και εισπράττει τα χρήματα προκαταβολικά. Τα υπόλοιπα λεφτά καταλήγουν στην τσέπη της εκδιδόμενης Ελληνίδας, όσες ημέρες κι αν μείνει στη χώρα μας ο πελάτης.

Live στριπτίζ για 60 ευρώ!

Μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο η «Espresso» είχε αποκαλύψει ότι πολλές Ελληνίδες, που έχουν χτυπηθεί από την οικονομική ανέχεια, καταφεύγουν στο αμειβόμενο διαδικτυακό στριπτίζ για να εξοικονομήσουν τα προς το ζην. Η είδηση είχε κάνει τον γύρο της Ελλάδας προκαλώντας αντιδράσεις, αφού, όπως διαπιστώθηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μόνο στην Αττική 2.500 γυναίκες εξοικονομούν χρήματα βγάζοντας τα ρούχα τους online! Φοιτήτριες και απλές νοικοκυρές έως εργαζόμενες του ιδιωτικού τομέα μετατρέπονται σε διαδικτυακές «ιέρειες» του έρωτα, κλεισμένες στο δωμάτιό τους όπου έχουν εγκατεστημένο τον υπολογιστή τους.

Από εκεί προσφέρουν, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, αντί 60 ευρώ ένα απλό στριπτίζ με ή χωρίς «καυτή» συνομιλία, ενώ τα πιο «σκληρά» θεάματα ξεκινούν από 150 ευρώ την ώρα και η τιμή ανεβαίνει, ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη.

Η πελατεία για διαδικτυακό στριπτίζ (ή ακόμη και για cyber sex) θεωρείται εξασφαλισμένη, καθώς Ευρωπαίοι, Αμερικανοί και Αυστραλοί θιασωτές του «ροζ» ίντερνετ πληρώνουν αδρά για να δουν γυμνή μια Ελληνίδα στην κουζίνα της ή στο δωμάτιό της. Οι γυναίκες που ικανοποιούν τα αχόρταγα βλέμματά τους κερδίζουν ένα πολύ καλό (και αφορολόγητο) μηνιάτικο. Ωστόσο, κάποιες φαίνεται ότι περνούν πια στην «απέναντι όχθη» και προσφέρουν ακόλαστες βραδιές σε Ευρωπαίους με βαρύ πορτοφόλι.

πηγή: Espresso