Σκηνικό τρόμου για την Αθηνά Ωνάση. Άφαντη για 3 μέρες! Πανικόβλητος ο Τιερί Ρουσέλ

Ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο με δυο αναρτήσεις του στο instagram έδωσε και… ιντερνετικά τέλος στον γάμο του και την σχέση του με την Αθηνά Ωνάση.

 

Πόσταρε δύο φωτογραφίες από εξωτικό προορισμό μαζί με τη νέα αγαπημένη του, την παρουσιάστρια Ντενίζ Σεβέρο γράφοντας χαρακτηριστικά «Μια και μοναδική, παντοτινή μου αγάπη». Όπως δηλαδή αποκαλούσε την Αθηνά.

Η Ωνάση, που ήδη βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μετά τη συνέντευξη του Ντόντα, που δήλωσε ευθαρσώς πως θα διεκδικήσει τη μισή της περιουσία, κατέρρευσε. Όπως αναφέρουν τα βραζιλιάνικα μέσα, ενημερώθηκε από μια φίλη της για την ανάρτηση αυτή όπως και για τις φήμες που τον θέλουν να περιμένει παιδί από τη νέα του αγαπημένη.

Κάτι που δεν είχε συμβεί με την ίδια μετά από 11 χρόνια γάμου. Μετά από μερικές ώρες στο περιβάλλον της χτύπησε «κόκκινος συναγερμός». Ούτε οι σωματοφυλακές της δεν ήξεραν πού βρισκόταν. Άλλωστε, για την εξαφάνιση της κόρης του ενημερώθηκε και ο Τιερί Ρουσέλ, ο οποίος μάταια επί ώρες προσπαθούσε να την εντοπίσει στο κινητό της τηλέφωνο το οποίο ήταν απενεργοποιημένο.

Όλων το μυαλό πήγε στο κακό… Τρεις   μέρες   αργότερα   η Αθηνά έδωσε σημεία ζωής και όπως τους είπε, ήθελε να απομονωθεί για λίγο από όλους και όλα, ώστε να μπορέσει να σκεφτεί κάποια πράγματα. «Απλά ήθελα να μείνω τελείως μόνη», ήταν τα λόγια της.

Αυτό όμως που έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα τους δικούς της ανθρώπους είναι ότι έχει αδυνατήσει υπερβολικά. Ακόμα και ο πατέρας της, ο Τιερί Ρουσέλ, φέρεται πλέον αποφασισμένος να φέρει και πάλι στο πλευρό του την Αθηνά, προσπαθώντας να τη «γλιτώσει» από την «κατάρα» των Ωνάσηδων. Έτσι, έστειλε σκληρό μήνυμα τελεσίγραφο στην κόρη του, να μετακομίσει άμεσα στην Ελβετία!

Πηγή: Λοιπόν