ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σεμινάριο για την προώθηση της επιχειρηματικότητας μέσω των social media

«Επιχειρηματικότητα και κοινωνικά δίκτυα» είναι το θέμα του εκπαιδευτικού σεμιναρίου που συνδιοργανώνουν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) και ο Σύνδεσμος Συμβούλων Επιχειρήσεων. Το σεμινάριο, διάρκειας τεσσάρων ωρών, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2017 και ώρες 17.00-21.15, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος ορ).

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα παρουσιασθούν οι τεχνικές για την αξιοποίηση των κοινωνικών δικτύων, η ορθή χρήση & λειτουργίας τους, με στόχο την εταιρική προβολή και την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης. Ειδικότερα θα αναπτυχθούν τα εξής θέματα:

– Τι είναι τα κοινωνικά δίκτυα

– Ποια είναι τα πιο διαδεδομένα στον ελληνικό χώρο

– Βασικοί κανόνες λειτουργίας

– Οδηγός βήμα- βήμα για τη δημιουργία Facebook page

– Προώθηση ιστοσελίδων, pages, post, video

– Πρακτικές εφαρμογές & παραδείγματα

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Γιάννης Κουμάντος, Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας πληροφορικής AST.

Το σεμινάριο προσφέρεται δωρεάν και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες οι οποίοι θα έχουν δηλώσει εγκαίρως τη συμμετοχή τους.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει εγκαίρως να ενημερώσουν το ΕΒΕΘ, συμπληρώνοντας το σχετικό Δελτίο Συμμετοχής και αποστέλλοντάς το στο e-mail: [email protected]   ή [email protected] , ή  στο φαξ 2310/370.136, το αργότερο ως την Πέμπτη, 20.4.17.