ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Σαρώνει» τα πάντα το πέρασμα το iPhone X! – Ξεκίνησαν οι παραγγελίες

Πέραν των προσδοκιών («off the charts») είναι η προπαραγγελίες του iPhone X, ανέφερε την Παρασκευή η Apple προκαλώντας αξιοσημείωτη άνοδο της μετοχής της.

Οι προπαραγγελίες για το πολυαναμενόμενο «10th anniversary» τηλέφωνό της άρχισαν το πρωί της ίδιας ημέρας. «Μπορούμε να δούμε από την αρχική αντίδραση πως η ζήτηση από πλευράς των πελατών είναι off the charts» δήλωσε στο Reuters μια εκπρόσωπος της Apple. «Εργαζόμαστε σκληρά για να φτάσει αυτό το επαναστατικό νέο προϊόν στα χέρια κάθε πελάτη που το επιθυμεί, όσο γρηγορότερα είναι δυνατόν».

Τα στοιχεία της εταιρείας έδειχναν ότι ο χρόνος παράδοσης έχει πάει αρκετά παρακάτω, σε σχέση με το αρχικό πλάνο για τις 3 Νοεμβρίου.

Πολλοί αναλυτές εξέφραζαν προβληματισμούς σχετικά με το νέο τηλέφωνο- «ναυαρχίδα» της εταιρείας, το οποίο για πρώτη φορά διαθέτει νέο λογισμικό αναγνώρισης προσώπου, που αντικαθιστά τον σαρωτή αποτυπώματος που έβρισκε κανείς σε προηγούμενες συσκευές της Apple. Επίσης, είχαν αναφερθεί προβλήματα όσον αφορά στο σύστημα κάμερας TrueDepth. Ωστόσο, οι εξελίξεις αυτές φαίνεται να καθησυχάζουν τις εν λόγω ανησυχίες.