rotbailer

Ροτβάιλερ σκότωσαν 5χρονο παιδί στην Κοζάνη

Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, σε χωριό έξω από την Κοζάνη, με θύμα ένα 5χρονο αγοράκι το οποίο δέχθηκε επίθεση από σκύλους, ράτσας Ρότβαιλερ.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, όταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Kozanimedia, η μητέρα του παιδιού διασκέδαζε σε φιλικό της σπίτι, κοντά στο πρώην κέντρο «Λευκάδια», για την ημέρα του Πάσχα. Εντελώς ξαφνικά, τα δυο σκυλιά, ράτσας ροτβάιλερ έριξαν την περίφραξη του χώρου στον οποίο ήταν κλεισμένα και επιτέθηκαν στον 5χρονο, με ιδιαίτερη μανία, καταφέροντάς του δεκάδες δαγκώματα σε ολόκληρο το κορμί του.

Το αγοράκι, μεταφέρθηκε αμέσως στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για 45 και πλέον λεπτά να το κρατήσουν στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφεραν, καθώς το παιδί κατέληξε λίγο αργότερα, περί τις 3.30 το μεσημέρι, θανάσιμα τραυματισμένο από τα δαγκώματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο ιδιοκτήτης των σκύλων, σοκαρισμένος, κρατείται στο Α.Τ. Κοζάνης, ενώ αύριο το πρωί θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του παιδιού, το οποίο περνούσε τις διακοπές του Πάσχα στην περιοχη μας, μαζί με τη μητέρα του, η οποία διαμένει μόνιμα στην Π.Ε. Κοζάνης.