souper-market

Πόσο καιρό θα μπορούσατε να επιβιώσετε παγιδευμένοι σε ένα σούπερ μάρκετ;

Πόσο καιρό θα μπορούσατε να επιβιώσετε παγιδευμένοι σε ένα σούπερ μάρκετ;


Ένας επιστήμονας πρέβλεψε ότι σε ένα S/M τηςTesco, της Sainsbury ή της ASDA (βρετανικές αλυσίδες μέσων S/M), υπάρχουν αρκετές προμήθειες για να κρατήσουν έναν άνθρωπο στη ζωή με τροφή και νερό για περισσότερο από μισό αιώνα.
Ο Δρ Lewis Dartnell τονίζει ότι τα μεγάλα καταστήματα είναι εφοδιασμένα με μη-φθαρτά αγαθά που μπορούν να θρέψουν ένα άτομο μέχρι 55 χρόνια.
Ο συγγραφέας και επιστήμονας αστροβιολογίας πραγματοποίησε έρευνα σχετικά με το πώς το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να επιβιώσει από μία αποκάλυψη, με αφορμή την εμφάνισή του στο The Big Bang UK, στο Μπέρμιγχαμ τον επόμενο μήνα.
Η έρευνα αποκάλυψε επίσης ότι περίπου το 1/3 του πληθυσμού, δηλαδή το 36% διατηρεί αγαθά για περίπτωση που θα υπάρξει κάποια καταστροφή.
Και ενώ η έρευνα δείχνει ότι τα τρόφιμα σε ποσοστό 61%, οι ιατρικές προμήθειες 53% και ακόμη τα κινητά τηλέφωνα 47%, ήταν στην κορυφή της λίστας των πραγμάτων που θα έπαιρναν οι πολίτες μαζί τους φεύγοντας από το σπίτι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, λίγοι αναγνώρισαν τη σημασία των σπίρτων 22% ή μιας απλής φιάλης 10%, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για απολύμανση νερού.

Πηγή: womantoc.gr