ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρώτη μέρα στο σχολείο για τον Πρίγκιπα Τζορτζ!

Ούτε ένας πρίγκιπας δε… γλιτώνει το σχολείο! Ο μικρός Τζορτζ, πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον μεγάλωσε και ήρθε η ώρα να αρχίσει να γράφει και να διαβάζει.

Τον τετράχρονο πρίγκιπα, έπιασε από το χέρι ο γαλαζοαίματος πατέρας του και τον συνόδεψε στην πρώτη του μέρα στο ιδιωτικό σχολείο Thomas’s Battersea που βρίσκεται νοτιοδυτικά του Λονδίνου. Σε αυτή τη κρίσιμη στιγμή της ζωής του, ο ξανθός πρίγκιπας δεν είχε μαζί του τη μητέρα του, κι αυτό διότι η εγκυμονούσα Κέιτ υποφέρει από πρωινές ναυτίες.  Ο νεαρός πρίγκιπας έφτασε στο χώρο του σχολείου στις 08:50 το πρωί ενώ πλήθος κόσμου είχε σπεύσει να παρακολουθήσει τα πρώτα βήματα του διάσημου μικρού στο χώρο της μάθησης.

Ο τρίτος στη διαδοχή του στέμματος, θα φοιτά σε ένα από τα πιο σικ σχολεία της Βρετανίας όπου θα μάθει πώς να «είναι ευγενικός» να αποκτήσει «εμπιστοσύνη στον εαυτό του, ηγετικές ικανότητες ηγεσία και ταπεινοφροσύνη». Η φοίτηση στο Thomas’s Battersea, κοστίζει 18.000 λίρες το χρόνο. Πάντως, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, ο μικρός πρίγκιπας φαίνεται πως είχε λίγο άγχος.