ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιοι θα κληρονομήσουν την περιουσία του Τζορτζ Μάικλ;

Τα βαφτιστήρια του Τζορτζ Μάικλ αναμένεται να κληρονομήσουν μεγάλα ποσά από την περιουσία του τραγουδιστή που πέθανε ξαφνικά από καρδιακή ανακοπή ανήμερα των Χριστουγέννων.

Ο διάσημος τραγουδιστής ήταν νονός αρκετών παιδιών των διάσημων φίλων του.

Υπήρξε νονός των Roman και Harley Moon Kemp, παιδιών της Shirlie Holliman και του μπασίστα των Spandau Ballet, Martin Kemp, ο οποίος μίλησε για την ξαφνική απώλεια του φίλου του.

«Η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε συγκλονισμένοι από την απώλεια του όμορφου φίλου μας. Θα μας λείψει τόσο πολύ! Είμαστε όλοι βαθύτατα πληγωμένοι» έγραψε στο Twitter.

Επίσης, ο γιος του, Roman έγραψε: «Ο άνδρας που έκανε περιοδεία σε όλο τον κόσμο με τη μαμά μου. Ο καλύτερος της φίλος. Ο άνδρας που σύστησε τους γονείς μου και πίεσε τη μαμά μου να πάρει τηλέφωνο τον μπαμπά μου. Ο άνδρας που πήγε την αδερφή μου κι εμένα σε όλο τον κόσμο – απλά και μόνο για να μας δει να χαμογελάμε. Ο άνθρωπος που όλοι αγαπάμε».

Ο Μάικλ πιστεύεται επίσης ότι θα αφήσει χρήματα και στην κόρη της Geri Horner, Bluebell, η οποία ήταν η βαφτιστήρα του πρώην φίλου του, Kenny Goss.

Επίσης, οι δυο μεγαλύτερες αδελφές του σταρ, Melanie and Yioda, ο σύντροφός του Fadi Fawaz και τα δυο παιδιά του ξαδέρφου του Andros, τα οποία έχει επίσης βαφτίσει, αναμένεται να έχουν συμπεριληφθεί στη διαθήκη του.

Τέλος, όπως έχει γίνει γνωστό, ο Μάικλ υποστήριζε οικονομικά για πολλά χρόνια, πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις, στις οποίες είναι πιθανόν να έχει αφήσει μεγάλα ποσά.

Πηγή: dailymail.co.uk