ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περιπέτεια στον αέρα για τον Αλέξη Τσίπρα – Δεν μπορούσε να προσγειωθεί στη Θεσσαλονίκη

Περιπετειώδης ήταν η άφιξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη καθώς λόγω της κακοκαιρίας το πρωθυπουργικό αεροσκάφος δεν μπορούσε να προσγειωθεί.  

Σύμφωνα με το seleo.gr, η πτήση του πρωθυπουργού για Θεσσαλονίκη είχε οριστεί για τις 20:00, όμως το αεροσκάφος τελικά απογειώθηκε στις 20:45.

Η κακοκαιρία και το μπουρίνι που συνάντησαν, τους οδήγησε σε δυο επιλογές. Έπρεπε να επιλεχθεί εναλλακτική προσγείωση ή στο αεροδρόμιο Καβάλας, ή στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου στον Βόλο.   Τελικά, επιλέχθηκε να προσγειωθούν στον Βόλο και ξεκίνησαν ξανά για τη Θεσσαλονίκη στις 23:00. Αλλά η κακοκαιρία και πάλι δεν τους επέτρεψε να προσγειωθούν στον αεροδρόμιο «Μακεδονία». Τελικά το πρωθυπουργικό σκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Υπενθυμίζεται πως χθες σημειώθηκαν πτώσεις δέντρων στη Θεσσαλονίκη, λόγω των έντονων ανέμων. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, έπεσαν οχτώ δέντρα, σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, μεταξύ των οποίων, το κέντρο, η Άνω Πόλη και η Τούμπα. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ αναφέρθηκαν υλικές ζημιές σε σταθμευμένα ΙΧ. Στην περιοχή της Χαλκηδόνας έπεσε χαλάζι.