pateras kori agnnountai

Πατέρας και κόρη αγνοούνται για 6η μέρα

Για έκτο 24ωρο αγνοούνται ο 68χρονος, Κωνσταντίνος Λοϊζίδης και η 44χρονη κόρη του Ελένη στην Ηλεία με τις Αρχές να έχουν ερευνήσει μια πολύ μεγάλη έκταση στον κάμπο της Ηλείας έχοντας επεκτείνει το πεδίο τόσο προς τα ορεινά, όσο και προς τα παραλιακά σημεία, δίχως κανένα αποτέλεσμα.

Στο μεταξύ μια ακόμα μαρτυρία, η τρίτη κατά σειρά, έρχεται να επιβεβαιώσει πως ο 68χρονος το βράδυ της εξαφάνισης βρισκόταν σε πολύ κακή κατάσταση ψυχολογικά, χωρίς καμία δυνατότητα προσανατολισμού, σε πανικό και κατάσταση κρίσης. Και αυτό σε αντίθεση με την κόρη του που παρά τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει έδειχνε πολύ πιο ήρεμη.
Το τελευταίο ίχνος τους σύμφωνα με τις νέες μαρτυρίες ήταν περίπου στις τέσσερις τα ξημερώματα και πάλι στην περιοχή της Κουρούτας σε πολύ κοντινή απόσταση από την προηγούμενη αναφορά. Αυτό φανερώνει πως πατέρας και κόρη για περισσότερες από έξι ώρες περιπλανιόντουσαν σε μια ακτίνα μικρότερη των 5 χιλιομέτρων από το χώρο που διέμεναν και προφανώς πάντα προσπαθούσαν να βρουν το δρόμο να επιστρέψουν πίσω.

Ως κομβικό λάθος που οδήγησε σε απρόβλεπτες συνέπειες σε ότι αφορά την κατάσταση κυρίως του 68χρονου, φέρεται να ήταν το ότι επιστρέφοντας από τον εσπερινό της Αγ. Μαρίνας δεν έστριψε εκεί που έπρεπε στα 500 μέτρα και συνέχισε προς το χωριό.