ΕΙΔΗΣΕΙΣ
dsd

Παρκαδόροι… delivery στην Θεσσαλονίκη!

«Σοφέρ» θα παραλαμβάνουν το αυτοκίνητό σας και θα το σταθμεύουν για λογαριασμό σας σε πάρκινγκ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! Η πρωτότυπη ιδέα, που βαφτίστηκε ThessParking, ανήκει στον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη σταθμών στάθμευσης Στέλιο Συμεωνίδη, ο οποίος τη θέτει σε εφαρμογή από σήμερα Δευτέρα. Σε πρώτη φάση, οι σοφέρ θα εξυπηρετούν τους οδηγούς που θα κινούνται με τα αυτοκίνητά τους κατά μήκος της οδού Τσιμισκή.

«Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων θα μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά μαζί μας, ώστε να ενημερώνουν για το σημείο όπου βρίσκονται. Υπάλληλοι της εταιρίας μας θα σπεύδουν εκεί και θα παραλαμβάνουν τα οχήματα. Θα τα οδηγούν για να τα σταθμεύσουν σε δύο πάρκινγκ, ανάλογα με τις προτιμήσεις των οδηγών, είτε στη ΧΑΝΘ είτε στην οδό Β. Ηρακλείου» εξηγεί  ο κ. Συμεωνίδης.

«Ετσι οι οδηγοί που έρχονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δεν θα χάνουν χρόνο και δεν θα ταλαιπωρούνται αναζητώντας πάρκινγκ. Θα τους εξυπηρετούμε άμεσα» προσθέτει ο επιχειρηματίας. Οι οδηγοί, αφού τελειώσουν τις δουλειές τους, θα μπορούν να μεταβαίνουν στα πάρκινγκ για να παραλάβουν το όχημά τους. 

Η υπηρεσία ThessParking κοστίζει τρία ευρώ, συν τον χρόνο που το αυτοκίνητο θα παραμένει στο πάρκινγκ. «Θα υπάρχουν ειδικές τιμές για όσους οδηγούς κάνουν χρήση της υπηρεσίας σε μηνιαία βάση, ενώ εξετάζουμε στο προσεχές μέλλον να παραδίδουμε τα αυτοκίνητα στο σημείο όπου βρίσκονται οι πελάτες οδηγοί» καταλήγει ο κ. Συμεωνίδης.