ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παραδέχεται τα προβλήματα του Outlook η Microsoft – Εκατοντάδες χρήστες είχαν δυσκολίες!

Microsoft επιβεβαίωσε πως κάποιοι χρήστες της υπηρεσίας email της, Outlook, είχαν προβλήματα όσον αφορά στην πρόσβαση στους λογαριασμούς τους, ή αδυνατούσαν να στείλουν email.

Όπως αναφέρει το BBC, εκατοντάδες χρήστες από την Ευρώπη σχολίασαν στην ιστοσελίδα Downdetector ότι είχαν επηρεαστεί από το πρόβλημα- αρκετοί από το πρωί της Δευτέρας ακόμα.

Ένα κοινό πρόβλημα φαίνεται να είναι η παραμονή των μηνυμάτων που αποστέλλονται στον φάκελο των draft (προσχεδίων), και η μη παράδοσή τους στους παραλήπτες.

Στην ιστοσελίδα της η Microsoft ανέφερε ότι η υπηρεσία παρουσίασε απρόσμενα προβλήματα, και ότι κατέβαλλε προσπάθειες για επίλυση του προβλήματος. Ωστόσο, υπογραμμίζεται ότι δεν επηρεάστηκαν όλοι οι κάτοχοι λογαριασμών.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Microsoft, από τα προβλήματα επηρεάστηκαν χρήστες σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες. Στη service status page της, η εταιρεία ανέφερε πως, όσο διαρκούσε το πρόβλημα, χρησιμοποιούνταν μια «εναλλακτική υποδομή» μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της λειτουργίας του Outlook.

Σύμφωνα με τη service status page της Microsoft, τα προβλήματα φαίνονται να έχουν επιλυθεί, και η λειτουργία της υπηρεσίας να γίνεται πλέον κανονικά.