ΕΙΔΗΣΕΙΣ
LETO PANATHINAIKOS

Παναθηναϊκός – Βέροια 3-2

Λέτο ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής! Σε ένα ματς με αυτογκόλ, γκολ-χορηγίες και ένταση, ο Αργεντίνος σκόραρε 2 φορές, την δεύτερη στο 94΄και ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-2 της Βέροιας! 

 

Ο Αντρέα Στραματσόνι έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς από τους αναπληρωματικούς, με τον Σέρχιο Σάντσεθ να επιστρέφει στην ενδεκάδα και τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με το «τριφύλλι». Ο ομογένης πορτιέρο που ήταν και ο μοναδικός Έλληνας στην ενδεκάδα των «πρασίνων» ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια.
Αριστερό μπακ ο Νάνο, δεξί ο Μέστο και ο Σάντσεθ με τον Τελάντερ στο κέντρο της άμυνας. Ζέκα και Λουντ στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αριστερό χαφ ο Εβανζελίστα και δεξί ο Μπουμάλ. Λέτο και Μαμούτε στην κορυφή του 4-4-2.
Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ξεκίνησε τον Καντιμοίρη στην εστία, δεξιά στην άμυνα τον Γιαννούλη, αριστερά τον Μαλόν και τον Μαραγκό με τον Πούγγουρα δίδυμο στα μετόπισθεν. Μπαλάφας και Άρτσε τα αμυντικά χαφ. Αριστερό εξτρέμ ο Μαγέφκσι, δεξί ο Μελικιώτης και ο Ανάκογλου πίσω από τον Ναζλίδη σε διάταξη 4-2-3-1.
Πηγή: gazzetta