ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ο χειμώνας ήρθε», αλλά όχι για την τηλεθέαση του Game of Thrones

Τα δικά του ρεκόρ καταρρίπτει η δημοφιλής σειρά του HBO Game of Thrones, αφού στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του 7ου κύκλου, η τηλεθέαση σημείωσε ακόμα μεγαλύτερη άνοδο. Σύμφωνα με το Variety, το επεισόδιο με τίτλο Dragonstone είδαν στις ΗΠΑ 16,1 εκατομμύρια τηλεθεατές (σε όλες τις πλατφόρμες, δηλαδή συνδρομητές του καναλιού ή DVR/streaming), έναντι περίπου 8 εκατομμυρίων που είχαν παρακολουθήσει την πρεμιέρα του 6ου κύκλου. Τότε που όλοι περίμεναν με αγωνία να μάθουν την τύχη του Τζον Σνόου.
Και όλα αυτά, εν μέσω θέρους, όταν παραδοσιακά στις Ηνωμένες Πολιτείες (και όχι μόνο) πέφτει σημαντικά η τηλεθέαση.
Το Game of Thrones, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο περιοδικό, απειλεί πλέον ανοικτά τα ρεκόρ της δημοφιλούς σειράς The Walking Dead, η οποία όμως είναι σε κάθοδο: από τα 17 εκατομμύρια τηλεθεατών, έπεσε στα 10 εκατομμύρια (κατά μέσο όρο) στην πλέον πρόσφατη σεζόν.
Υπενθυμίζεται ότι ο 7ος κύκλος του Game of Thrones είναι ο προτελευταίος και άργησε να κάνει πρεμιέρα, καθώς έφτασε ο χειμώνας.
Συνολικά, θα δούμε επτά -έναντι των δέκα επεισοδίων που υπήρχαν σε άλλες σεζόν-, αν και αυτά είναι μεγαλύτερα σε διάρκεια.