ΕΙΔΗΣΕΙΣ
papathanasakis (2)

Ο Παπαθανασάκης γλέντησε στα Λαδάδικα με Τερζή για το διπλό του Ηρακλή στην Τούμπα

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ηρακλής, γλέντησε με τη ψυχή του και υπό τους ήχους του Πασχάλη Τερζή το χθεσινό διπλό στην Τούμπα.

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης το διάστημα της παρουσίας του στον Ηρακλή, έχει αποδείξει τη διαφορετική νοοτροπία που έχει λόγω και του ότι μεγάλωσε στον Καναδά. Είναι τέτοια η κουλτούρα του που τις περισσότερες φορές λειτουργεί με το συναίσθημα, μη μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό ή και την απογοήτευσή του.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ηρακλής, έζησε κάθε στιγμή του χθεσινού ντέρμπι από κοντά και μάλιστα πήρε την πρωτοβουλία να καθίσει και στον πάγκο της ομάδας του, κάτι που έγινε για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε τον Ηρακλή.

Η χαρά του μάλιστα για τη νίκη ήταν τέτοια, που μετά το τέλος του αγώνα, το έριξε έξω επιλέγοντας το αγαπημένο του μαγαζί, το οποίο βρίσκεται στα Λαδάδικα. Εκεί φυσικά τον περίμενε μία έκπληξη, αφού ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, είχε ετοιμάσει μία playlist με τραγούδια του αγαπημένου του καλλιτέχνη, του Πασχάλη Τερζή, με τον οποίο ο ομογενής επιχειρηματίας, έχει και φιλική σχέση, από την κοινή τους παρουσία στο Καυτανζόγλειο, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, ο Παπαθανασάκης, δεν έκρυψε και την προτίμησή του στο αγαπημένο του τραγούδι που είναι το: «Εχω μια αγάπη, μια πληγή».

Πηγή: sdna.gr