ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Ντάνος «αδειάζει» τον Χανταμπάκη: Πίσω από τις κάμερες μου έλεγε ότι… – Οι δηλώσεις που αλλάζουν τα δεδομένα! (Video)

Το ριάλιτι φαινόμενο έφτασε στο τέλος του για φέτος! Το Survivor έριξε χθες αυλαία στο Άλσος Βεΐκου, όπου νικητής ανακηρύχθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

Το Survivor Πανόραμα όμως συνεχίζει να μονοπωλεί τα απογεύματα των τηλεθεατών τόσο με τις αποκαλύψεις του όσο και με τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης που βρίσκονται καθημερινά στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη!

Σήμερα στην εκπομπή καλεσμένος ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού, για να δώσει τις δικές του απαντήσεις, γιατί τόσο καιρό πολλά ακούγονταν για τον Ντάνο χωρίς όμως τον Ντάνο!

Σίγουρα όλοι θυμάστε τον χαμό που είχε επικρατήσει με τις κλίκες στους Διάσημους και τον καυγά του Αγγελόπουλου με τον Στέλιο Χανταμπάκη!

Σήμερα ο Σκιαθίτης έδωσε τη δική του απάντηση που αλλάζει τα δεδομένα!

Συγκεκριμένα είπε: «Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι ένας διάλογος. Εγώ δεν υπήρχε περίπτωση σε κανένα παιχνίδι, ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, να κάνω πως δεν ξέρω να κρατάω ένα εργαλείο, ή να προσποιηθώ κάτι άλλο από αυτό που είμαι. Μου αρέσει να προσφέρω, το θεωρώ ευλογία. Στην αρχή εισέπραξα ένα πολύ ωραίο κλίμα. Βγαίνανε πράγματα, γιατί είχαμε φτάσει στα όριά μας, και νομίζω ότι δεν άρεσε η στάση μου αυτή, να προσφέρω και στα αγωνίσματα, και καθένας το εξέφραζε με το δικό μου τρόπο. Κάποια άτομα ήταν πιο κοντά από ότι εγώ με αυτούς, και θα πω ότι δεν ήταν ευθείς απέναντί μου. Εσύ το λες κλίκα.

Την πρώτη μέρα που πήγα τους είπα ότι θέλω να κερδίσω και ότι έχω κάνει μια στροφή στα επαγγελματικά μου. Πολλοί είπαν ότι ήρθαν ως εμπειρία, και δεν ήταν αυτό, κάτι που έκανε δύσκολη τη συμβίωσή μας. Όταν απομακρύνεις έναν άνθρωπο με τη στάση σου, και έχεις μια επιθετική συμπεριφορά, ο άλλος δεν μπορεί να είναι συνέχεια καλός, για αυτό και καθόμουν μόνος μου, έδειξα ποιος ήμουν, και αυτό άρχισε να παρεξηγείται! Ήταν πολλά συσσωρευμένα, ο καυγάς με τον Χανταμπάκη ήταν το αποκορύφωμα. Δεν μου αρέσει το άλλα λέμε στη στάση και άλλα στο λεωφορείο. Είχα πει τον Χανταμπάκη κωλοτούμπα. Μη λες ότι με γουστάρεις και από πίσω προσπαθείς να με διώξεις. Δεν τα βρήκαμε με το Στέλιο στην ευθύτητα. Το ποτήρι ξεχείλισε στην προσευχή, τι σε νοιάζει εσένα τι κάνω εγώ; Και είναι και άνθρωπος που κάνει το σταυρό του, και με ενόχλησε πολύ επειδή το εννοούσε, δεν ήταν πείραγμα. Εγώ του μίλησα και του είπα πως έχουν τα πράγματα, και θεωρώ ότι συνέχισε να κάνει τα ίδια. Κανείς δεν είναι χαζός, και ούτε εγώ υπήρξα. Δεν μου αρέσει η λέξη κλίκα, απλά αυτοί ταίριαξαν περισσότερο, εγώ στενοχωριόμουν πάρα πολύ!», δήλωσε χαρακτηριστικά!