ΕΙΔΗΣΕΙΣ
asterokosmos

Ξωτικόσπιτα και φάρσες στον «Αστερόκοσμο» που στήνεται στη ΔΕΘ

Στην «καρδιά» της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης έρχεται από τις 12 Δεκεμβρίου ο χριστουγεννιάτικος «Αστερόκοσμος», που έως τις 10 Ιανουαρίου του επόμενου έτους υπόσχεται να φέρει λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη.

Με εισιτήριο 7 ευρώ οι επισκέπτες θα έχουν απεριόριστη πρόσβαση σε 16 παιχνίδια λούνα παρκ, εντός και εκτός του περιπτέρου 13, σε δύο παγοδρόμια και στο Χωριό των Σκανδαλιάρικων Ξωτικών, όπου θα υπάρχουν τέσσερα διαδραστικά Ξωτικόσπιτα: η Ξωτικοκουζίνα, η Πινακοθήκη των Ξωτικών, το Σπίτι του Αγιου Βασίλη και το Δωμάτιο με τις Χριστουγεννιάτικες Φάρσες.

Παράλληλα ο κόσμος θα μπορεί να παρακολουθεί παιδικές παραστάσεις, να συμμετέχει σε διαδραστικά Εργαστήρια Δημιουργίας (Εργαστήρι για το Περιβάλλον & το Παιδί, Εργαστήρι Πηλού), ενώ στη φετινή διοργάνωση προβλέπονται με το ίδιο εισιτήριο πολλές ακόμη παροχές και δρώμενα, όπως σόου με ακροβατικά, παραστάσεις Θεάτρου Σκιών Καραγκιόζης, παραστάσεις με μαριονέτες, bazaar βιβλίου, κιόσκι διάδρασης του Αρκτούρου κ.ά.

Ο «Αστερόκοσμος» θα αναπτυχθεί στα περίπτερα 13, 14 και 15 στη ΔΕΘ, πέραν των υπαίθριων παιχνιδιών. Σημειώνεται ότι παιδιά με ύψος έως ένα μέτρο θα μπορούν να μπαίνουν δωρεάν. Για τη διευκόλυνση των επισκεπτών θα παρέχεται δωρεάν πάρκινγκ, με είσοδο από την πύλη Εμπορίου. Τη φετινή διοργάνωση έχει αναλάβει το Magic Park, που υπόσχεται, όπως λέει χαρακτηριστικά, ένα ακαταμάχητο μείγμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας.