ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ξεκίνησε ξανά η εποχική απευθείας σύνδεση Αθήνας-Ν.Υόρκης της United Airlines

Η United Airlines ξεκίνησε ξανά από σήμερα απευθείας πτήσεις από την Αθήνα προς τον κόμβο της στη Νέα Υόρκη, το Newark Liberty International Airport.  Η σύνδεση είναι εποχική, με διάρκεια έως τις 5 Οκτωβρίου, 2017 (τελευταία πτήση / αναχώρηση από την Αθήνα).

 

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς με την απευθείας σύνδεση μεταξύ Αθήνας – Νέας Υόρκης αυτό το καλοκαίρι, η οποία ανταποκρίνεται στη θερινή ζήτηση» δήλωσε ο Bob Schumacher, United Managing Director Sales.

«Η συγκεκριμένη σύνδεση θα προσφέρει στους Έλληνες πελάτες μας όχι μόνο απευθείας σύνδεση με τη Νέα Υόρκη αλλά επίσης βολικές συνδέσεις από τον κόμβο μας στο Newark Liberty σε προορισμούς προς όλη την αμερικανική ήπειρο».

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ιωάννα Παπαδοπούλου, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την επιστροφή των απευθείας πτήσεων της United, που θα συνδέουν την Αθήνα με τη Νέα Υόρκη / Newark Liberty International, έναν από τους πιο δραστήριους κόμβους στις ΗΠΑ, ο οποίος προσφέρει δυνατότητες ταχείας ανταπόκρισης με προορισμούς στην αμερικανική ήπειρο και ευρύτερα, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο  τη διασυνδεσιμότητα της Αθήνας.

Το 2016 αποτέλεσε έτος ρεκόρ επιβατικής κίνησης για το αεροδρόμιό μας, με την αγορά της Β. Αμερικής να αναπτύσσεται με εξαιρετικά δυναμικούς ρυθμούς. Οι πρώτοι μήνες του 2017 έχουν επίσης θετικό πρόσημο και, με τη θερινή περίοδο μπροστά μας, ευχόμαστε στη United Airlines κάθε επιτυχία και δεσμευόμαστε να εξακολουθήσουμε να υποστηρίζουμε την ανάπτυξη της εταιρείας μέσω του συγκεκριμένου δρομολογίου».