ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ν.Δ.: Σημαντική ανανέωση στα ψηφοδέλτια προαναγγέλλει ο Λ. Αυγενάκης

Στόχος της Ν.Δ. είναι η ανανέωση των ψηφοδελτίων της σε σημαντικό ποσοστό στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, τόνισε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης, σε συνέντευξή του.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο, ο επικεφαλής του κομματικού μηχανισμού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι «η λέξη «κλειδί» είναι η ανανέωση. Η ανανέωση για την ΝΔ δεν είναι ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα. Είναι μια διαρκής διαδικασία η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και 42 χρόνια. Ήδη, μέσω του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της πρωτοποριακής αυτής πρωτοβουλίας που εγκαινίασε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, έχουν «συρρεύσει» στην παράταξη πολλά νέα πρόσωπα, με πάθος για σκληρή δουλειά και προσφορά.

Σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη, «ξεκάθαρα οι δυνατότητες της Ελλάδας και των Ελλήνων είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές της κυβέρνησης, που μας κρατούν δέσμιους σε μια αέναη περίοδο ύφεσης.

»Ωστόσο, για να απελευθερωθεί αυτή η «εγκλωβισμένη» δυναμική χρειάζεται αλλαγή πολιτικής, αλλαγή μοντέλου ανάπτυξης και εξόδου από την κρίση. Αυτή η αλλαγή μοντέλου προϋποθέτει την πολιτική αλλαγή. Και γι’ αυτό το σκοπό πρέπει να εργαστούμε όλοι μας».

Ο γραμματέας εκτίμησε τέλος ότι στις εκλογές η Κρήτη, από την οποία προέρχεται και ο ίδιος, θα αναδείξει την Ν.Δ. πρώτο κόμμα.

«Δεν μιλάμε πια για το δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς. Μιλάμε για επιλογή ανάμεσα στη δημοκρατία, την Ευρώπη, την ανάπτυξη και την κοινωνική ευημερία ή το ψέμα, τη μιζέρια, την παρακμή και την πολιτειακή εκτροπή. Για το αν θέλουμε να μας εκπροσωπεί ένας αξιόπιστος κι εργατικός Ευρωπαίος ηγέτης που ακούει στο όνομα Κυριάκος Μητσοτάκης ή ο κ. Αλέξης Τσίπρας ένας κομματικοδίαιτος, κρατιστής, ο οποίος νομίζει ακόμα πως είναι πρόεδρος 15μελούς», κατέληξε.

Πηγή: naftemporiki.gr