podosfero gineka2

Νέο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου: οι γυναίκες αντί για στολές φοράνε… εσώρουχα! (Φωτό-video)

Κάποτε ο Σεπ Μπλάτερ είχε πει πως οι παίκτριες του ποδοσφαίρου θα πρέπει να φορούν πιο εφαρμοστές μπλούζες και αποκαλυπτικά σορτσάκια προκειμένου να γίνει πιο ελκυστικό το άθλημα. Όλοι τις εξέλαβαν σαν δηλώσεις ενός ηλικιωμένου που έχει αρχίσει να χάνει την επαφή με την πραγματικότητα.

Ήρθε όμως η ώρα της δικαίωσης για τον (έκπτωτο πλέον) πρόεδρο της ΦΙΦΑ από μία γυναίκα που φιλοδοξεί να ξεκινήσει ένα πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με εσώρουχα. Η Γκέμα Χιους είναι η ιδρύτρια του Lingerie Football League, πρωτάθλημα στο οποίο οι παίκτριες αγωνίζονται ντυμένες με τα απολύτως απαραίτητα.

«Είμαι 23 χρόνων και δεν θέλω να περιμένω άλλα 20 χρόνια προκειμένου να δω το γυναικείο ποδόσφαιρο να βγάζει λεφτά από τους σπόνσορες», δηλώνει η Χιουζ και συνεχίζει: «Γνωρίζουμε ότι μπορεί να φαίνεται σκανδαλώδες, αντιφατικό, αλλά θα τραβήξει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και θα πουλήσει εισιτήρια. Το θέμα δεν είναι οι γυναίκες να φαίνονται σέξι. Το θέμα είναι οι γυναίκες να φαίνονται γυναίκες. Όπως για παράδειγμα το τένις: όλες οι αθλήτριες ντύνονται θηλυκά και πληρώνονται ισότιμα με τους άνδρες αθλητές».

084125 084206 084247

Πηγή: sport-fm.gr




3 thoughts on “Τροχαίο: Δείτε που «καρφώθηκε» αυτοκίνητο

Comments are closed.