ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέος αντιπρόεδρος στην Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.

Η Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.  ανακοινώνει ότι η Eldorado Gold αναθέτει από τις 9 Οκτωβρίου 2017 στον κ. Χρήστο Μπαλάσκα τα καθήκοντα του Αντιπροέδρου & Γενικού Διευθυντή Έργων Ελλάδας. Ο κ. Eduardo Moura, που κατέχει τη θέση αυτή θα επιστρέψει στα γραφεία στο Βανκούβερ, αφού ολοκληρωθεί η περίοδος παράδοσης καθηκόντων.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Moura για την συνεισφορά του στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων και των έργων μας στην Ελλάδα. Η αφοσίωση και επιμονή του  Eduardo να προοδεύσουν τα επιχειρηματικά  σχέδια της εταιρείας ήταν υποδειγματική.

Καλωσορίζουμε με χαρά τον κ. Μπαλάσκα στην ομάδα. Ο κ. Μπαλάσκας είναι ένα έμπειρο Στέλεχος  με διεθνή πείρα και φήμη επιτυχημένων επιχειρηματικών αποτελεσμάτων. Διαθέτει εμπειρία στην Ελλάδα έχοντας εργαστεί για ξένες και ελληνικές εταιρείας φυσικών πόρων, έχει εκτενή αντίληψη των προκλήσεων και ευκαιριών που αντιμετωπίζουν οι ξένες εταιρείες στην Ελλάδα. Ο κ. Μπαλάσκας θα είναι υπεύθυνος για την καθοδήγηση της ομάδας της Ελληνικός Χρυσός, θα συνεργάζεται με όλους τους εμπλεκόμενους με σκοπό να συνεχιστεί η ανάπτυξη των εταιρικών έργων στην Ελλάδα.