Νέες εικόνες σοκ από την ανατίναξη της γυναίκας καμικάζι στο Παρίσι (video)

Νέο βίντεο σοκ από τη στιγμή που η ξαδέρφη του εγκεφάλου των αιματηρών τρομοκρατικών επιθέσεων, Αμπντουλχαμίντ Αμπααούντ ενεργοποίησε το γιλέκο με τα εκρηκτικά έρχεται στη δημοσιότητα από το ABC.

Το βίντεο φέρεται να έχει τραβηχτεί από κινητό τηλέφωνο από ένοικο της απέναντι πολυκατοικίας. Σε αυτό απαθανατίζεται η στιγμή που η πρώτη γυναίκα καμικάζι στην Ευρώπη, Χάσνα Αϊτμπουλαχσέν, τινάζεται στον αέρα, την ώρα που έχει εγκλωβιστεί από άνδρες της γαλλικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις συγκλονιστικές περιγραφές του επικεφαλής της ομάδας Raid της γαλλικής αστυνομίας, η γυναίκα Αϊτμπουλαχσέν ενεργοποιώντας τον εκρηκτικό μηχανισμό με τον οποίο ήταν ζωσμένη έγινε κομμάτια με το κεφάλι της να εκτοξεύεται από το παράθυρο και τη σπονδυλική της στήλη να προσγειώνεται σε περιπολικό.

Στο βίντεο ακούγονται απανωτοί πυροβολισμοί, φωνές και ξαφνικά μία μπάλα φωτιάς βγαίνει από το παράθυρο του κτηρίου, στο οποίο είχε εγκλωβιστεί η Αϊτμπουλαχσέν από τους Γάλλους αστυνομικούς.