ΕΙΔΗΣΕΙΣ
remos

Μύκονος: Το πάρτι των Ζέιν και ο Ρέμος

Ήταν μια μαγική βραδιά στη Μύκονο της υπερβολής, αυτή που πρόσφερε ο Ριάντ και η Ράνα Ζέιν στους περίπου 1.000 προσκεκλημένους τους στο Nammos.

Σε ένα λιτό σκηνικό με διακόσμηση εμπνευσμένη από την θάλασσα -όπως τα τεράστια κοχύλια- η παραλία του διάσημου ρεστοράν γέμισε με ηχηρά επιχειρηματικά ονόματα και νεαρούς γόνους γνωστότατων οικογενειών.

Τα ζεύγη Πετράκη, Γκαντούρ, Μελισσανίδη, η Μαριάννα Λάτση και εκατοντάδες άλλοι απόλαυσαν finger food σε δεκάδες επιλογές -επικεντρωμένες κυρίως στο σούσι και τα θαλασσινά- ενώ στην αρχή τουλάχιστον τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς είχε αναλάβει dj.

Η Έλενα Παπαρίζου ήταν αυτή που άρχισε να ανεβάζει το κέφι με δικές της, αλλά και ξένες επιτυχίες, την ίδια στιγμή που οι καλεσμένοι των Ζέιν απολάμβαναν εξαιρετικές σαμπάνιες και βότκες.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος κλήθηκε κάποια στιγμή από την Έλενα Παπαρίζου να ανέβει στην πίστα, όπερ και εγένετο.

Αφού χαιρέτησε τους φίλους του και διευκρίνισε ότι είναι καλεσμένος, υπογραμμίζοντας ότι το δικό του πάρτι στο Nammos είναι στις 28 του μήνα, δεν αρνήθηκε να τραγουδήσει πέντε-έξι τραγούδια του, απογειώνοντας ακόμη περισσότερο τις διαθέσεις των καλεσμένων που τραγουδούσαν τα σουξέ του.

Η βραδιά τελείωσε λίγο μετά τις 5 το πρωί, όταν αποχώρησαν και οι τελευταίοι καλεσμένοι μιας βραδιάς που έλαβε χώρα στο ανεξάρτητο πριγκιπάτο της Μυκόνου.

Εκεί όπου όλα έχουν διακτινιστεί σε μια άλλη στρατόσφαιρα, που βρίσκεται πολύ μακριά από την Ελλάδα της κρίσης…