ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10etwn-tzixantistis

Μόλις… 10 ετών ο νέος εκτελεστής του Ισλαμικού Κράτους

Η θηριωδία των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους δεν φαίνεται να έχει τέλος, καθώς σε νέο τους βίντεο που δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα, βλέπουμε κάτι πραγματικά αδιανόητο. Ένα παιδί που είναι δεν είναι δέκα ετών, και μιλά μάλιστα και αγγλικά, είναι το νέο πρόσωπο στην σειρά των εκτελεστών των φανατικών ισλαμιστών.

Στο σοκαριστικό βίντεο που διαρκεί 17 λεπτά, παρακολουθούμε το μικρό αυτό παιδί να σέρνει έναν κρατούμενο των ισλαμιστών μέσα από το δάσος και να τον βάζει να κάθεται γονατιστός εμπρός του. Στα χέρια του κρατά ένα μαχαίρι, ενώ μιλώντας κοιτάζοντας με απάθεια κατευθείαν στην κάμερα, απευθύνει απειλές σε όλη την Δύση, και ιδίως στις ΗΠΑ.

Το βίντεο τελειώνει με την τυπική κατάληξη που έχουν όλα αυτές οι νέες μέθοδοι προπαγάνδας. Το μικρό παιδί παίρνει μία βαθιά ανάσα, και σηκώνοντας το μαχαίρι κόβει το κεφάλι του άτυχου κρατούμενου, χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό. Στην συνέχεια μάλιστα, η κάμερα τον καταγράφει να κρατά το κομμένο κεφάλι και να απομακρύνεται έχοντάς το κρεμασμένο στην πλάτη του.

isis4 isis3 isis2 isis1

Πηγή: protothema.gr


TAG