ΕΙΔΗΣΕΙΣ
mouzalas 1

Μουζάλας:Έχουμε την τύχη να έχουμε μία δημαρχία και έναν δήμαρχο που δουλεύουν σαν μυρμήγκια στο προσφυγικό

Με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα συναντήθηκε νωρίτερα σήμερα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και πριν την ένταση που προκλήθηκε…

Στη συνάντηση μεταξύ άλλων οι δύο άνδρες συζήτησαν για το θέμα του χώρου φιλοξενίας προσφύγων που θα δημιουργηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Σε δηλώσεις του μετά την συνάντηση ο κ. Μουζάλας, δεν θέλησε να σχολιάσει την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η οποία διαπιστώνει ελλείψεις και κενά στους ελέγχους στα ελληνικά σύνορα.

«Έχουμε την τύχη να έχουμε μια δημαρχία και  έναν Δήμαρχο που δουλεύουν σαν μυρμήγκια στο προσφυγικό και ετοιμάζει πράγματα. Σήμερα συζητήσαμε πως η συνεργασία μας θα γίνει βαθύτερη ώστε ο Δήμος να συνεχίσει τη δουλειά που κάνει. Ευχαριστώ τον κ. Μπουτάρη, τον Δήμο και την πόλη» , δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μουζάλας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ακόμα, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Καλυψώ Γούλα και η επικεφαλής της παράταξης του δήμου Θεσσαλονίκης, «Γειτονιές σε Δράση», Ελεάννα Ιωαννίδου.