ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μονόπετρα δαχτυλίδια: Yes I do! Χωρίς δεύτερη σκέψη!

Οι ιστορίες αγάπης και οι προτάσεις γάμου ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβουν από πίσω τους. Όπως συνέβη με τον Αλέξανδρο, που είχε αποφασίσει να ζητήσει σε γάμο την αγαπημένη του Αντιγόνη. Ο Αλέξανδρος κρατούσε φυλαγμένο για χρόνια το μονόπετρο δαχτυλίδι που του είχε χαρίσει η γιαγιά του, με σκοπό να το δώσει στη γυναίκα εκείνη που θα έκανε πρόταση γάμου. Το δαχτυλίδι βρισκόταν μέσα σε ένα μικρό σκαλιστό κουτάκι, τοποθετημένο σε ένα συρτάρι στο γραφείο που βρισκόταν στο πατάρι του σπιτιού του Αλέξανδρου. Είχε καιρό να το αντικρύσει, ωστόσο, ήταν βέβαιος ότι βρισκόταν ακριβώς εκεί που ο ίδιος το είχε βάλει για να είναι ασφαλές και να μην χαθεί.

Από την πολλή του σιγουριά, όμως, από την ώρα που πήρε την απόφαση να κάνει την πρόταση, δεν πήγε καν να το ελέγξει και άφησε τις μέρες να περάσουν, ενώ την ίδια στιγμή οργάνωνε την τέλεια βραδιά. Έκλεισε τραπέζι σε καλό εστιατόριο, φρόντισε όλα να είναι κανονισμένα με τις υποχρεώσεις του, ετοίμασε τα καλά του, έκανε πρόβα πολλές φορές στον καθρέφτη τα λόγια της πρότασης και μία μόλις ημέρα πριν, ανέβηκε στο πατάρι για να πάρει το μονόπετρο δαχτυλίδι. Εκεί ωστόσο τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη: το κουτάκι με το δαχτυλίδι είχε γίνει καπνός! Έψαξε παντού, σήκωσε κάθε γωνιά, έφερε άνω κάτω όλο το σπίτι, αλλά το μονόπετρο της γιαγιάς του είχε κάνει φτερά! Να είχε ανακατευθεί με άλλα πράγματα και να το πέταξε κατά λάθος; Μπορεί! Πάντως σε λιγότερο από είκοσι τέσσερις ώρες πλησίαζε η μεγάλη στιγμή κι ο Αλέξανδρος τα είχε όλα εκτός από το πιο σημαντικό. Και μάλιστα, δεν του έλειπε ένα τυχαίο δαχτυλίδι, αλλά το συγκεκριμένο κειμήλιο, που λόγω του συναισθηματικού δεσμού μαζί του, το θεωρούσε ξεχωριστό και ιδανικό για την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Κι ενώ βρισκόταν απελπισμένος και σε κατάσταση απόγνωσης, εκεί που σκεφτόταν ακόμα και να αναβάλει τη βραδιά, φάνηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του. Θυμάται ότι παλαιότερα κάποια στιγμή που τακτοποιούσε τα πράγματα στο πατάρι, είχε κάνει ορισμένες αλλαγές. Τότε λοιπόν είχε πάρει από εκεί το κουτάκι με το μονόπετρο και το είχε δώσει στη μητέρα του για να το προσέχει μαζί με τα υπόλοιπα κοσμήματά της. Της τηλεφωνεί αμέσως και πράγματι ήταν έτσι! Πήρε πίσω το δαχτυλίδι, η βραδιά κύλησε όπως την είχε σχεδιάσει, η πρόταση γάμου έγινε σε ειδυλλιακό φόντο και η Αντιγόνη είπε το μεγάλο «Ναι»!

monopetro2

Τα πράγματα μπορεί να κύλησαν ιδανικά για τον Αλέξανδρο της προηγούμενης ιστορίας, παρά την τρομάρα που πήρε προς στιγμή. Αν ωστόσο δεν θέλετε κι εσείς να περάσετε μια τόσο αγχωτική περιπέτεια, λίγο πριν ανακοινώσετε στην αγαπημένη σας ότι θέλετε να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας μαζί της, το www.kosmima24.gr σας περιμένει για να κοιμάστε ήσυχοι. Κάντε μια επίσκεψη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και βρείτε μονόπετρα
 αρραβώνων και γάμου με διαμάντια, ζιργκόν, σμαράγδια, ρουμπίνια και ζαφείρια, σε τιμές που αντιστοιχούν σε κάθε ανάγκη και απαίτηση. Επιλέξτε εσείς τη βάση του δαχτυλιδιού πάνω στην οποία θα καρφωθεί το διαμάντι κοπής brilliant, προσαρμόζοντας την επιλογής σας στο γούστο και το στυλ της αγαπημένης σας. Έπειτα διαλέξτε το μέγεθος, την ποιότητα και το χρώμα του, προκειμένου να πετύχουμε το εντυπωσιακότερο αποτέλεσμα, που να ανταποκρίνεται παράλληλα στην τιμή που θέλετε να κινηθείτε. Κάθε δαχτυλίδι συνοδεύεται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά πετρών, εγκεκριμένα από εξειδικευμένους επαγγελματίες γεμολόγους και σε πολλές των περιπτώσεων από τα πιο γνωστά ινστιτούτα όπως είναι το HRD, το IGI κλπ. Συγχρόνως, η επιλογή ανάμεσα από εξαιρετικά μονόπετρα στα 9 ή τα 14 καράτια είναι ακόμα πιο απλή, καθώς η τιμή του προϊόντος διαφοροποιείται αποκλειστικά και μόνο από το βάρος του! Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, πριν από κάθε τελική παραγγελία αποστέλλεται δωρεάν μετρητής δαχτύλου, προκειμένου να έχουμε το ιδανικό μέγεθος και να κάνουμε τις απαραίτητες διαφοροποιήσεις εντελώς δωρεάν! Πάρτε τη μεγάλη απόφαση για να της κάνετε την πρόταση, ή απλώς χαρίστε της ένα μονόπετρο που θα την κάνει να νιώσει ξεχωριστή και αφήστε σε εμάς να κάνουμε τα υπόλοιπα!