ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με αλλαγές στο Καραϊσκάκη ο δικέφαλος

Η αντίστροφη μέτρηση για το σημερινό παιχνίδι ξεκίνησε με την ολοκλήρωση της χθεσινής προπόνησης, όταν και ο Βλάνταν Ιβιτς μείωσε την αποστολή της ομάδας.

Από τους 25 που ταξίδεψαν το πρωί της Τετάρτης από τη Θεσσαλονίκη για το Μπακού και στη συνέχεια για Αθήνα, το μεσημέρι της Παρασκευής, εν όψει του σημερινού αγώνα, οι Βελλίδης, Δεληγιαννίδης, Γιαννούλης, Πούγγουρας και Κοροβέσης «κόπηκαν» και ταξίδεψαν χθες το βράδυ για τη Θεσσαλονίκη.

Ο Σέρβος τεχνικός κράτησε τους 20 από όσους έχει μαζί του από την Τετάρτη συν τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, αλλά παρέμεινε στην αποστολή όντας ένας εκ των αρχηγών. Οσον αφορά το αρχικό σχήμα, ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά αναμένεται να προχωρήσει σε τρεις αλλαγές σε σχέση με την ομάδα που παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο του «Τοφίκ Μπαχράμοφ» και την αναμέτρηση με την Καραμπάγκ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, ο Στέλιος Μαλεζάς αναμένεται να προτιμηθεί έναντι του Φερνάντο Βαρέλα, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ (φωτό) αντί του Εβγέν Σάχοφ και ο Στέφανος Αθανασιάδης αντί του Μάμε Τιάμ.