ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λευκό jean παντελόνι: Πώς να το φορέσετε για να κλέψετε τις εντυπώσεις!

Το λευκό είναι το πιο ευκολοφόρετο passepartout και φυσικά διαχρονικό χρώμα που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα.

Το λευκό λοιπόν εκτός από την «μαγική» ιδιότητα που έχει να δένει με όλα τα χρώματα, έχει και μια άλλη «μαγική» ιδιότητα, να μας κάνει να δείχνουμε πιο καθαρές, πιο φρέσκες!
Το λευκό είναι ουδέτερο χρώμα και σύμφωνα με την θεωρία των χρωμάτων, θεωρείται ως μη χρώμα.
Όμως δεν παύει να μας φωτίζει, να το επιλέγουμε πολύ συχνά και φυσικά να έχουμε όλες στην γκαρνταρόμπα μας ένα λευκό κομμάτι!

θα σταθούμε στο λευκό jean παντελόνι που φοριέται  όλες τις ώρες και να μας βγάλει ασπροπρόσωπες σε διάφορες περιστάσεις, αρκεί να συνδυαστεί σωστά.

Τι σχέδιο να επιλέξετε:

Πρωτού επιλέξετε κάποιο, ρωτήστε τον εαυτό σας τι ακριβώς θέλετε, τι σας λείπει τι θα χαρείτε περισσότερο και τι θα σας κάνει να νιώθετε όμορφα αλλά και άνετα!

Εάν θέλετε κάτι πιο καλό, για μια πιο επίσημη εμφάνιση, επενδύστε σε ενα κλασσικής γραμμής (skinny, ciagerette) απο μαλακο καλό ύφασμα χωρίς σκισίματα.

Εάν πάλι θέλετε κάτι πιο casual επιλέξτε ένα πιο loose boyfriend ή και ενα skinny ή cigarette με λίγα ή πολλά σκισίματα!

Και βέβαια όπως πάντα τα αξεσουάρ θα συνοδεύσουν το looks σας ειναι και αυτα που θα το μεταμορφώσουν!

Με τι χρώματα να το συνδυάσετε:

Το λευκό χρώμα είναι το μοναδικό χρώμα που πηγαίνει με τα πάντα! Έτσι δε θα δυσκολευτείτε καθόλου να το συνδυάσετε.

Ένας πολύ ωραίος συνδυασμός είναι με ένα jean πουκάμισο, με navy blue, με neutrals αλλά και με τα γλυκά παστέλ. Αλλά και ο κλασσικός ασπρόμαυρος συνδυασμός δεν παύει να είναι αγαπημένος!

Αν λοιπόν δεν θέλετε να δώσετε πολύ χρώμα στο outfit, συνδυάστε το με ανοιχτά παστέλ ή ήσυχα γήινα – γκρι μπεζ εκρού μαύρο- που του πηγαίνουν πολύ.

Επίσης για έναν πολύ chic συνδυασμό, επιλέξτε λευκό/κόκκινο και λευκό/χρυσό που προσδίδει ένα πολύ αριστοκρατικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα συμφώνα με το Φενγκ Σούι, το λευκό όταν συνδυάζεται με το χρυσό ή το ασημί, ηρεμεί αφού παράγει μια εξαιρετικά χαλαρή ατμόσφαιρα!

Λευκό τζιν παντελόνι λοιπόν, δείτε κάθε πιθανό συνδυασμό και σχέδιο και εμπνευστείτε για το πώς θα φορέσετε το σχέδιο που ήδη έχετε ή σε ποιο θα επενδύσετε: