Κύπελλο Ελλάδας: Χέρι – χέρι στους «16» ΑΕΚ και Λαμία

ΑΕΚ και Λαμία ήταν οι ομάδες που προκρίθηκαν στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας από τον 6ο όμιλο, καθώς η μεταξύ τους «λευκή» ισοπαλία ήταν αρκετή για να τους δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, καθιστώντας χωρίς αντίκρισμα την εμφατική νίκη της Κέρκυρας στην Καρδίτσα.

Μεγάλη οπωσδήποτε επιτυχία για τη Λαμία που αγωνίζεται στη Football League καθώς ισοβάθμησε στην κορυφή του 6ου ομίλου με την Ένωση. Το θέαμα, πάντως, ήταν τόσο κακό, ώστε στο πρώτο ημίχρονο άξια αναφοράς ήταν μόνο σουτ από τους Γαλανόπουλο, Χριστοδουλόπουλο και τίποτα άλλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μάλιστα, οι γηπεδούχοι απείλησαν με το σουτ του Ντουρμισάι στο 56΄ που έφυγε ελάχιστα άουτ, καθώς και με την κεφαλιά του Αναστασιάδη στο 64΄ που κατέληξε στην αγκαλιά του Ανέστη.

Η Κέρκυρα, από την πλευρά της, διέλυσε την Αναγέννηση στην Καρδίτσα με 6-0, αλλά η ισοπαλία στη Λαμία άφησε εκτός τους «Φαίακες», που σκόραραν με τους Ανδρεόπουλο στο 3ο και 57ο λεπτό, τον Γεωργίου στο 23΄ και στο 45΄ και τον Γεωργακόπουλο στο 52΄ και στο 76΄.