ΕΙΔΗΣΕΙΣ
bogdanos

«Κόβουν» τον Μπογδάνο; Στο κόκκινο οι σχέσεις με τον ΣΚΑΪ!

Στο «κόκκινο» η σχέση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τον ΣΚΑΪ και τις επόμενες ημέρες οι δύο πλευρές αναμένεται να πάρουν τις οριστικές αποφάσεις.

Όπως είναι γνωστό ο δημοσιογράφος ξεκίνησε να παρουσιάζει στο κανάλι του Φαλήρου και μία εκπομπή στιλ… talk show, την «Προβοκάτσια ΤΙΒΙ», αλλά όπως αποδεικνύεται από τις μετρήσεις τηλεθέασης οι τηλεθεατές -δικαιολογημένα- δεν… τίμησαν την προσπάθειά του. Η πορεία της στους πίνακες τηλεθέασης κρίθηκε απογοητευτική από στελέχη του ΣΚΑΪ που επίσης είναι δυσαρεστημένοι και για το αισθητικό αποτέλεσμα.

Λίγες ημέρες μάλιστα πριν το τέλος του χρόνου ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ενημερώθηκε από στελέχη του σταθμού ότι αν η εκπομπή συνεχίσει να διαγράφει χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης τότε θα την «κόψουν» αποσύροντάς την οριστικά από το τηλεοπτικό τοπίο.

Ωστόσο, μετά και από συμφωνία αποφάσισαν να της δώσουν παράταση χρόνου με αλλαγή ώρας και έτσι από αυτή την Παρασκευή (8/1), η «Προβοκάτσια ΤΙΒΙ» θα προβάλλεται αργότερα, δηλαδή ακριβώς τα μεσάνυχτα, θέλοντας όπως φαίνεται να πιάσουν τους τηλεθεατές… στον ύπνο, μπας και την δουν! Πάντως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου από την πορεία της εκπομπής τις επόμενες βδομάδες θα κριθεί το αν τελικά παραμείνει στο τηλεοπτικό τοπίο ή θα ρίξει οριστικά τίτλους τέλους…!

Πηγή: Newsit.gr