ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κυκλοφόρησε (επιτέλους) το Gran Turismo Sport

 Το πολυαναμενόμενο Gran Turismo Sport, κυκλοφορεί στο PS4 και όλοι οι φανατικοί των racing games έχουν ξεκινήσει να ζεσταίνουν τις μηχανές τους

Μετά από αρκετές αναβολές και καθυστερήσεις, το Gran Turismo Sport κυκλοφόρησε για PS4 και PS4 Pro και πλέον οι φανατικοί του είδους μπορούν να το βρουν σε όλα τα καταστήματα.

Μέχρι και τις 29 Οκτωβρίου στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ οι λάτρεις των παιχνιδιών ταχύτητας, και όχι μόνο, έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τo PS4 1TB με το Gran Turismo Sport σε τιμή προσφοράς από 359€ μόνο 299€.

Επιπλέον, με κάθε αγορά PS4 Gran Turismo, αποκλειστικά στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ οι καταναλωτές μπορούν να ντύσουν το χειριστήριό τους με το αγαπημένο τους skin εντελώς δωρεάν, με την υπηρεσία G-Tattoo. Αρκεί να επιλέξουν την εικόνα που επιθυμούν μέσα από γκάλερι φωτογραφιών ή να το ντύσουν με οποιαδήποτε σχέδιο, εικόνα ή ακόμα και φωτογραφία της επιλογής τους.

Το Gran Turismo είναι ο απόλυτος προσομοιωτής οδήγησης. Σε συνεργασία με την παγκόσμια ομοσπονδία αυτοκινήτου FIA (Fédération Internationale de l’Automobile), προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις τόσο στους δυνατούς παίκτες, όσο και σε αυτούς που έχουν λιγότερη εμπειρία στο παιχνίδι. Είναι πλήρως εξελληνισμένο και συμβατό με το PS VR που προσφέρει μια ανεπανάληπτη 360◦ εμπειρία θέασης σε 3D περιβάλλον.

Εξίσου δυνατές εμπειρίες, με εντυπωσιακά γραφικά, προσφέρει και το Gran Turismo Sport, που αναπαριστά ψηφιακά με εκπληκτική πιστότητα κάθε μοντέλο που εμφανίζεται, με τον χρήστη να έχει στη διάθεσή του πάνω από 177 αυτοκίνητα συμπεριλαμβανομένων των Vision Gran Turismo. Το Gran Turismo Sport περιλαμβάνει 27 πίστες, σε 15 τοποθεσίες από την θρυλική “Tokyo Expressway” στην πασίγνωστη Nürburgring Nordschleife (North Loop), αλλά και την “Northern Isle Speedway.

πηγή : http://www.newsit.gr