ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κλειστά και αύριο τα σχολεία στους περισσότερους Δήμους της Θεσσαλονίκης

Λόγω των συνεχιζόμενων πολύ έντονων καιρικών φαινομένων και των πολικών συνθηκών που καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες, τα σχολεία στο δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, θα παραμείνουν κλειστά αύριο, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου και Παρασκευή 13 Ιανουαρίου.Επίσης κλειστοί θα παραμείνουν και για τις δύο ημέρες και όλοι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί σε όλες τις δημοτικές ενότητες.

Στο Δήμο Καλαμαριάς, τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, θα παραμείνουν αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή 12 και 13 Ιανουαρίου 2017 κλειστά, ενώ οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί και οι Βρεφονηπιακοί θα λειτουργούν κανονικά.

Την αναστολή των μαθημάτων όλων των σχολικών μονάδων Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπαίδευσης την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, αποφάσισε ο Δήμος Παύλου Μελά, λόγω της χιονόπτωσης και παγετού και των προβλημάτων στα συστήματα θέρμανσης και ύδρευσης των σχολικών μονάδων.

ΕΠΙΣΗΣ

Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ

-όλοι οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Παύλου Μελά

-Οι Δομές ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Πολίχνης, ΚΔΑΠ Πολίχνης, ΚΔΑΠ Σταυρούπολης, ΚΗΦΗ

Ο Δήμος Παύλου Μελά επισημαίνει ότι μπορούν οι δημότες να επικοινωνούν στα τηλέφωνα του Δήμου ανά ενότητα :Σταυρούπολη 2313 302830, Πολίχνη 2313 302329, Ευκαρπία 2313 502106

Στη διάθεση των πολιτών και οι συνεργαζόμενες εθελοντικές ομάδες Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παύλου Μελά για έκτακτα περιστατικά Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Πληροφορίες: ΕΠΟΜΕΑ Δήμου Παύλου Μελά (6948 879754), ΠΡΟΤΕΚΤΑ Δήμου Παύλου Μελά (6936 185605), ΛΕΦΕΔ (6947 433713), ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ (6947 562850)

Λόγω της συνέχισης της έντονης κακοκαιρίας, με απόφαση της δημοτικής Αρχής, τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά Σχολεία, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια του δήμου Νεάπολης-Συκεών θα παραμείνουν κλειστά για αύριο, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, και μεθαύριο, Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017.

Αντίθετα, ανοικτοί θα παραμείνουν και θα λειτουργήσουν κανονικά οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί και στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες.

Κλειστά τα σχολεία στον Δήμο Θέρμης την Πέμπτη 12/01, με απόφαση του Δημάρχου Θέρμης κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου, εξαιτίας των προβλημάτων που δημιούργησε η νέα κακοκαιρία και χιονόπτωση.Κατά τη διαρκεια της αυριανής ημέρας, με νέα ανακοίνωση θα γίνει ενημέρωση για το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία.

Στο Δήμο Δέλτα θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη και την Παρασκευή 12 και 13 Ιανουαρίου, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Δέλτα. Κλειστό θα παραμείνει, επίσης, και το ΙΕΚ Σίνδου, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Δήμου Δέλτα, οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Δέλτα.

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης, σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων και, μέχρι το απόγευμα, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για τη λειτουργία των σχολείων.

Τα σχολεία του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν ανοικτοί. Την Κυριακή 15/01, θα εκδοθεί ανακοίνωση για τη Δευτέρα 16/01.

Κλειστές θα παραμείνουν αύριο Πέμπτη και την Παρασκευή οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία & Δημοτικά σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια, ΚΔΑΠ & Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί) στον Δήμο Λαγκαδά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ