ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κλείνει Ινσούα και ψάχνει στόπερ ο Παναθηναϊκός!

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα γίνει σήμερα, εκτός απρόοπτου, ο Εμιλιάνο Ινσούα.

Με τον 26χρονο αριστερό μπακ της Ουντινέζε έχει επέλθει προφορική συμφωνία και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες με την ιταλική ομάδα, προκειμένου να «σφραγιστεί» το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θεωρεί ότι ο έμπειρος Αργεντινός μπορεί να κάνει ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Χουλτ στο αριστερό άκρο της άμυνας κι εκτός απρόοπτου η μεταγραφή θα τελειώσει εντός της ημέρας.

Από κει και πέρα μετά τομ δανεισμό του Ινσούα, οι «πράσινοι» δεν αποκλείεται να «ψαχτούν» και για στόπερ, μετά τον τραυματισμό του Ροντρίγκο Μολέδο στο ματς με τον Πλατανιά. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα και δεν αποκλείεται να γίνουν κινήσεις από την ΠΑΕ για να βρεθεί ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του.

Άλλωστε στα πρώτα επίσημα ματς που έχει δώσει ο Παναθηναϊκός διαφαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας και το πιο πιθανό είναι πως θα εξεταστεί άμεσα το ενδεχόμενο απόκτησης ενός στόπερ, ο οποίος δεν θα έρθει μόνο για back up του Μολέδο, αλλά για να πάρει φανέλα βασικού όταν ο Βραζιλιάνος επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Σήμερα, επίσης, ο Παναθηναϊκός θα ανακοινώσει την απόκτηση του Φάνη Τζανδάρη. Ο 24χρονος μέσος έχει περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και εντός της ημέρας αναμένεται να «πέσουν» οι υπογραφές.