ΕΙΔΗΣΕΙΣ
lesbies

Καυτό. Διέρρευσαν εικόνες Ελληνίδας τραγουδίστριας με την… φίλη της

Kαι ξαφνικά η μέρα αλλάζει. Οι πληροφορίες ότι διέρρευσε καυτό υλικό Ελληνίδας τραγουδίστριας απο το σπίτι της, να παίζει με μια φίλη της στο μπαλκόνι και στο μπάνιο κατέκλυσαν τα δημοσιογραφικά γραφεία. Μέχρι που κάποια στιγμή έφτασαν στα χέρια μας.
Οι εικόνες συμφωνα με την ίδια διέρρευσαν απο τον τελευταίο σύντροφό της, ο οποίος για να την εκδικηθεί πόσταρε το υλικό σε προφίλ στο Facebook, το οποίο και κατέβασε λίγη ώρα μετα. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει. Δυστυχώς τα social media πέρα απο την επικοινωνία λειτουργούν πολλές φορές και συκοφαντικά.
Η ίδια η τραγουδίστρια Μαρία Αλεξάνδρου  επιβεβαίωσε ότι  είναι αυτη στις εικόνες και με ένα «Θα ασχοληθεί ο δικηγόρος μου με το θέμα» έκλεισε την υπόθεση.
alexandrou2 alexandrou
Άλλωστε τα σχέδια της Μαρίας για το επόμενο διάστημα είναι τόσο μεγάλα στο εξωτερικό καθώς υπέγραψε με μεγάλη εταιρεία παραγωγής ρόζ ταινιών στο Μαϊάμι, που δεν σκοπεύει ν΄ασχοληθεί και πολύ με την ιστορία. Το παρελθόν για εκείνη είναι παρελθόν. Ωστόσο οι εικόνες είναι καυτές…