ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κατερίνα Καινούργιου: Οι τελευταίες «πινελιές» στην εμφάνισή της πριν την πρεμιέρα

Ένα από τα πιο ξέγνοιαστα καλοκαίρια της πέρασε η Κατερίνα Καινούργιου. Δεν σταμάτησε να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα αλλά και την παρέα της ανεβάζοντας μάλιστα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα στα social media της. Παρόλο που εδώ και ενάμιση χρόνο δηλώνει μόνη της,αυτό δεν την εμπόδισε να χαρεί το καλοκαίρι στο έπακρο και να επιστρέψει στην Αθήνα ανανεωμένη και έτοιμη να αναλάβει ξανά το τιμόνι της παρουσίασης του «Φτιάξε καφέ να στα πω».

Η Κατερίνα Καινούργιου φρόντισε μάλιστα λίγα 24ωρα πριν την πρεμιέρα να βάλει τις τελευταίες πινελιές στην εμφάνισή της κάνοντας ένα φρεσκάρισμα στα μαλλιά της!

Τι θα δούμε όμως φέτος στην εκπομπή της; Σίγουρα στο πόστο του αρχισυντάκτη θα είναι ξανά ο Θέμης Μάλλης. Ωστόσο, θα γίνουν μικρές αλλαγές σε ότι έχει να κάνει με την θεματολογία αλλά και θεαματικές αλλαγές στο πάνελ της εκπομπής.

Μακριά από τον αέρα του «Καφέ» θα μείνει αρχικά και η Ανθή Βούλγαρη, η οποία αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την υγεία της και γι ΄αυτό ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό για το πότε ακριβώς θα είναι και πάλι σε θέση να βρεθεί στις τηλεοπτικές επάλξεις.

Στο δυναμικό της εκπομπής δεν ανήκει πλέον η Ειρήνη Γκανιάτσου. Κατά τα άλλα; Η νέα άφιξη στο πάνελ της Κατερίνας είναι η Τζώρτζια Συρίχα, ενώ παραμένουν η Τζωρτζέλα Κόσιαβα και ο Μαρίνος Βυθούλκας.

πηγή : http://www.tlife.gr