ΕΙΔΗΣΕΙΣ
paok816

Κανονικά η διεξαγωγή του Σλόβαν – ΠΑΟΚ

Όπως όλα δείχνουν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν Λίμπερετς, για την 2η αγωνιστική του Europa League, μεθαύριο το βράδυ, θα γίνει κανονικά και ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ταξιδεύσει αύριο στις 10.30 το πρωί για την Τσεχία.

Νωρίτερα σήμερα, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ ενημερώθηκαν πως η υγειονομική υπηρεσία της πόλης του Λίμπερετς έχει ανάψει… πράσινο για να διεξαχθεί ο αγώνας της Πέμπτης αφού προηγουμένως πέρασε από ενδελεχή έλεγχο τους 12 προσβληθέντες από ίωση ποδοσφαιριστές της τοπικής ομάδας. Μάλιστα μετά από αυτό τον έλεγχο, η τσεχική ομάδα, επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις.

Απομένει και η έγγραφη επιβεβαίωση της υγειονομικής υπηρεσίας για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού της Πέμπτης στο Λίμπερετς, κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός της ημέρας. Βέβαια η πολυήμερη απουσία βασικών ποδοσφαιριστών της Σλόβαν από τις προπονήσεις έχει δημιουργήσει μια αναστάτωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα της αλλά οι άνθρωποι της ελπίζουν πως θα ξεπεραστεί το όποιο πρόβλημα και θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις συνθήκες του αγώνα.