ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Και σήμερα έργα στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης και στην στην 27η Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αυτή την εβδομάδα, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Αναλυτικότερα, από την Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου, μέχρι και την Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στους κλάδους σύνδεσης αυτής:

1) Κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός, με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας στον ανισόπεδο κόμβο Κ8 (κόμβος Τριανδρίας), στον κλάδο εξόδου προς Περιφερειακή οδό με κατεύθυνση δυτικά και στον ανισόπεδο κόμβο Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ). Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9:00 το πρωί.

2) Κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός, με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας, στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) έως και τον ανισόπεδο κόμβο Κ6 (κόμβος Νεαπόλεως), στον κόμβο Κ7 (κόμβος Επταπυργίου), στον κλάδο εξόδου προς Επταπύργιο και τον ανισόπεδο κόμβο Κ12 (Αεροδρόμιο- Ν. Μουδανιά), στον κλάδο εξόδου προς Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών με κατεύθυνση προς το κέντρο Θεσσαλονίκης. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 7:00 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Αναλυτικότερα, σήμερα Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017 θα γίνουν εργασίες καθαίρεσης τριών (3) ιστών οδοφωτισμού επί της κεντρικής νησίδας της 27ης επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης-Ν. Μηχανιώνας, στο τμήμα μετά τον κόμβο αναστροφής Hyatt στο ύψος της εγκατάστασης Ηλιάδη. Οι εργασίες πραγματοποιούνται κατόπιν αιτήματος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας λόγω της επικείμενης ενεργοποίησης νέου διαδρόμου προσγείωσης- απογείωσης. Λόγω των εργασιών θα γίνει αποκλεισμός και των δύο αριστερών λωρίδων κυκλοφορίας εκατέρωθεν της κεντρικής νησίδας.

Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι 9:00 π.μ. και θα διαρκέσουν για 8 περίπου ώρες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.