kynouria

Ιερέας καταγγέλλει σατανιστικές τελετές μέσα σε εκκλησία!

Πάγωσε το αίμα των κατοίκων της κοινότητας Κορακοβούνι, στην Κυνουρία Αρκαδίας, όταν πριν από μερικές ημέρες διαπίστωσαν ότι άγνωστοι βεβήλωσαν τον Ναό της Ζωοδόχου Πηγής με σατανιστικά σύμβολα! Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν ο ιερέας αλλά και οι κάτοικοι του μικρού χωριού, άγνωστοι προέβησαν σε σατανιστικές τελετές εντός της εκκλησίας, ενώ πριν φύγουν δεν παρέλειψαν να αφήσουν πίσω τους τα νοσηρά σύμβολά τους.

Την ανατριχιαστική αποκάλυψη έκαναν πολίτες, οι οποίοι ανήμερα του Ευαγγελισμού πήγαν στο εκκλησάκι του κοιμητηρίου για να ανάψουν τα καντήλια. Μπαίνοντας μέσα βρέθηκαν μπροστά σε ένα τρομακτικό θέαμα, καθώς από άκρη σε άκρη της αγίας τράπεζας υπήρχαν εμφανή σημάδια βεβήλωσης που παρέπεμπαν σε τελετές «μαύρης μαγείας». Συγκεκριμένα, στην ιερά πρόθεση, αντί της λόγχης, άγνωστοι είχαν τοποθετήσει στη μύτη ενός μαχαιριού ένα μαυρισμένο σπόγγο, που χρησιμοποιούν οι ιερείς για τον καθαρισμό του ιερού δισκαρίου, είχαν πάρει ένα πετραχήλι και το είχαν περάσει μέσα από το ιερό αρτοφόριο, ενώ πάνω στην αγία τράπεζα είχαν απλώσει το κάλυμμα ενός μπαούλου.

Οι υπόλοιποι κάτοικοι του χωριού ενημερώθηκαν για το περιστατικό από τον ίδιο τον ιερέα κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας και έκτοτε αποτελεί βασικό θέμα συζήτησης στην περιοχή. Σύμφωνα με τον ιστότοπο Kwr.gr, λόγω της έκτασης που πήρε το θέμα, ο ιερέας κατέθεσε αίτημα να ελεγχθεί από την Αστυνομία το μαχαίρι για τυχόν δαχτυλικά αποτυπώματα και έχει ήδη κινηθεί νομικά καταθέτοντας μήνυση για να βρεθούν αυτοί που κρύβονται πίσω από τον βανδαλισμό του ιερού χώρου. Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και ο μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρος.