ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θρίλερ με την εξαφάνιση γνωστού ποδοσφαιριστή – Δραματική έκκληση από την έγκυο γυναίκα του

 Εξαφανίστηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Premier League Clarke Carlisle. Έκκληση από την 6 μηνών έγκυο γυναίκα του.

Η έγκυος γυναίκα του ποδοσφαιριστή απευθύνει έκκληση για την ασφαλή επιστροφή του Clarke Carlisle. Ο 37χρονος πρώην ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί με τις φανέλες των Leeds, Burnley, Watford και Blackpool.

Προβολή εικόνας στο Twitter
Αρκετά χρόνια ο Clarke Carlisle αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας και πριν χρόνια προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Μπήκε μπροστά στις ρόδες διερχόμενου φορτηγού στο Γιορκσάιρ.

ποδοσφαιριστής

Ο ποδοσφαιριστής εξαφανίστηκε στις 6 το πρωί από το Μάντσεστερ, με τη γυναίκα του να απευθύνει δραματική έκκληση για τον εντοπισμό του. Η γυναίκα του είναι στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί τον Δεκέμβριο. Εκτός από τη γυναίκα του και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή απηύθυνε έκκληση σε όσους είδαν τον Clarke Carlisle.

«Είμαστε εξαιρετικά προβληματισμένοι για τον Clarke Carlisle και παροτρύνουμε όποιον τον δει ή ξέρει που βρίσκεται να επικοινωνήσει μαζί μας. Απευθυνόμαστε και στον Clarke Carlisle να επικοινωνήσει μαζί μας αν δει αυτή την έκκληση και να μας ενημερώσει πως είναι ασφαλής», τόνισε ο επικεφαλής των ερευνών Steve Holgate.

Αυτοκτονικός ο ποδοσφαιριστής Clarke Carlisle

Ήταν το 2014 που ο πρώην ποδοσφαιριστής προσπάθησε να αυτοκτονήσει περπατώντας μπροστά από φορτηγό 12 τόνων στο Γιορκσάιρ. Από το χτύπημα είχε κοψίματα, μελανιές, εσωτερική αιμορραγία και θρυμματίστηκε το αριστερό του γόνατο. Δυο μέρες πριν πέσει μπροστά στο φορτηγό είχε συλληφθεί να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.ποδοσφαιριστής

Λίγο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας διαλύθηκε και ο γάμος του με την Gemma. Ήταν μαζί 14 χρόνια. «Σε αυτό το σημείο, η Gemma και εγώ έχουμε χωρίσει. Έφυγα από το σπίτι μας επειδή πρέπει να επικεντρωθώ στην ευημερία μου. Το ίδιο πρέπει να κάνει και η Gemma. Πρέπει να αντιμετωπίσει τις εμπειρίες της και να δει τις επιπτώσεις που είχαν πάνω της».

Ο Clarke Carlisle είχε αποκαλύψει πως δίνει μάχη με την κατάθλιψη. Αισθανόταν πως δεν αξίζει μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση και το ποδόσφαιρο το 2013.ποδοσφαιριστής

Πηγή: Dailymail  και newsit.gr