ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη: Συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σήμερα η ΑΡΣΙΣ

Η ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων διοργανώνει σήμερα εκδήλωση συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από τις 11:00 έως τις 19:00, στη συμβολή των οδών Δημητρίου Γούναρη και Μητροπόλεως.

Πρόκειται για μία μεγάλη γιορτή, για μικρούς και μεγάλους στο κέντρο της πόλης, με ζωγραφική, θεατρικό παιχνίδι, μουσική του δρόμου, καθώς και ζωντανή χρήση του Mobile School (Κινητό σχολείο), ενός σχολείου που δημιουργήθηκε για τις ανάγκες των παιδιών που ζουν και εργάζονται στο δρόμο και που δεν έχουν πρόσβαση στο σχολικό περιβάλλον.

Σκοπός της όλης εκδήλωσης είναι η συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης με προτεραιότητα σε ρύζι, όσπρια, σάλτσα ντομάτας, γάλα, εβαπορέ, λάδι, βρεφικό γάλα σκόνη, κονσέρβες, σαμπουάν, αφρόλουτρο, κρεμοσάπουνο, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, σερβιέτες, βρεφικές πάνες και μωρομάντηλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών θα συνεχιστεί μέχρι τη Μ. Πέμπτη στην Τράπεζα Συλλογής Ειδών της Οργάνωσης «ΣΥΝΠΡΑΞΗ», Ελ. Βενιζέλου 70 (15:00-17:00).